Son etkinlikler değilde, Haber Akışım kısmına tıklarsan, sadece izlediğin üyelerin yorumlarını görürsünBu kısım rütbelilerde işe yarıyorsa salağa anlatır gibi anlat bana, lütfen. 🤗 Bulamadım çünkü...
Son etkinlikler değilde, Haber Akışım kısmına tıklarsan, sadece izlediğin üyelerin yorumlarını görürsünBu kısım rütbelilerde işe yarıyorsa salağa anlatır gibi anlat bana, lütfen. 🤗 Bulamadım çünkü...
Bunun engellemekten farkı ne pekii?Son etkinlikler değilde, Haber Akışım kısmına tıklarsan, sadece izlediğin üyelerin yorumlarını görürsünistenmeyen yöneticide devre dışı kalır
Ekli dosyayı görüntüle 97345
Farkı, bu sadece haber akışında izlemediklerini göstermez. Ama göz ardı yaptığında, girdiğin konularda yorum gizlenir. Göz ardını tavsiye etmiyorum. Bir üye, o göz ardı ettiğin kişileri alıntı yapınca yanlış anlaşılmalar olabiliyor.Bunun engellemekten farkı ne pekii?
Benim için yok olsun istiyorum. Ekşi Sözlük'te engelleyince nasıl karşıma -ben istemedikçe- hiç çıkmıyorsa, burada da öyle istiyorum. 😈😈Farkı, bu sadece haber akışında izlemediklerini göstermez. Ama göz ardı yaptığında, girdiğin konularda yorum gizlenir. Göz ardını tavsiye etmiyorum. Bir üye, o göz ardı ettiğin kişileri alıntı yapınca yanlış anlaşılmalar olabiliyor.
Gözardı ettiğinde özelden mesaj yazılmaya ve bildirimi gelmeye devam ediyor. Yani çok kapsamlı değil aslında.Benim için yok olsun istiyorum. Ekşi Sözlük'te engelleyince nasıl karşıma -ben istemedikçe- hiç çıkmıyorsa, burada da öyle istiyorum. 😈😈
Göz ardı etme özelliği bu forumun en iyi özelliği olabilir. 😡😡
Anlamıyor ki. Her sene profilime dalıp laf atıyor ben en başta sağlık dediğim için@DarkLegenD
demekı sağlık gitsin @DarkLegenD sonra para gelsin ne diyem..ALLAH AKIL FİKİR VERSİN..PARADA N töhbe ben paraytı sevmiyom.sağlık önemlı
Sağlıklıyken sadece sağlıklı olursun. Para olunca sağlık da ayağına gelir. Muhtemelen, birçok şey gelir.
Steve Jobs'un ayağına gelmedi... Evet çok zengin olunca doğal olarak daha sağlıklı olma olanağı oluyor, istersen kendine ait hastaneler zinciri bile oluyor. Ama paranın satın alamadığı belki de tek şey ölümü engellemek. O yüzden sağlık, paradan üstündür. Fakir bir şekilde 100 sene yaşamak da zengin bir şekilde 10 sene yaşamaktan...
Paranın satın alamayacağı en önemli şey sağlıktır. Yanlış düşünce
Bilinci bilgisayara aktardığın anda para, (kesin bir şekilde) sağlığın önüne geçecek. İstersen turp gibi ol, parası olan yatalak adam senin turp gibi olan bedenini parayı basarak satın alacak. Bunları sen de biliyorsun zaten. Para/maddi kaynak -muhtemelen- tüm zamanlar için hep daha önemli olan olacak.
"10 sene zengin yaşamak" üstüne kata kata kazanır bu karşılaştırmayı.
Doğuştan gelen ve çözümü olmayan da birçok hastalık var.
Ayrıca senin mantığınla zenginlerin hiç kanserden falan da ölmemesi lazım ama ölüyorlar. Şunu dersen sağlıksız bir şekilde zengin olmayı çok sağlıklı bir şekilde fakir olmaya yeğlerim senin tercihin ama sağlığı da parayla alırım düşüncesi yanlış.
Bilinci bilgisayara aktarma senaryosu devreye giriyor burada.
Şu anda aktif mi böyle bir yöntem?
Yukarıdaki mesajlarımdan birinde bahsettim bundan.
@DarkLegenD kefene cep diktirilecek.Mangırlar hazır bulunsun.Yanlış yöne gidersem para karşılığı cennete aktarım yapar.Ben sayısız insana tercümanlık ettim ve çeşit çeşit hastalık gördüm insanlarda. Diyeceğim tek şey, her sağlık problemi dermanı olan değildir ve para hiç bir işe yaramıyor.
Sen parayı, biz sağlığı alalım ne diyeyim
Amin Yoldaşım. 🙏Herkese başta sağlık olmak üzere, mutluluk ve huzur dolu yepyeni bir yıl dilerim. 🙏🏻 2021 yılında her şey gönlünüzce olur inşallah... 🥳
Sen mesajını şimdi yeniden yaz bari. O kadar alıntı içinde kaynamasın@DarkLegenD kefene cep diktirilecek.Mangırlar hazır bulunsun.Yanlış yöne gidersem para karşılığı cennete aktarım yapar.
------
Amin Yoldaşım. 🙏
------
Forumumuzun Yeni yılınının sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar!
Bu 2020'ye laf atmayı görmekten iyice sıkıldım. Sinir bozucuyu kişisel algılama @12.Adam nerede görsem atarım
Konuyu beğenmedim mi 😡 kendi galerimden almıştım fotoyuMaalesef her yıl öncekinden daha kötü geçiyor o yüzden mutlu yıllar klişesine girecek kadar bile umudum yok. Yine de ucundan gireyim de ayıp olmasın.Kötü geçse bile kendimize güzellikler çıkarabileceğimiz güzel ve sağlıklı bir yıl olsun 2021.
Dün kalp atmıştım o yüzden ekstra bir şey demek gelmedi aklıma.Konuyu beğenmedim mi 😡 kendi galerimden almıştım fotoyu
Dün ilk başta farklıydıDün kalp atmıştım o yüzden ekstra bir şey demek gelmedi aklıma.Çok güzel olmuş eline sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?