Anlamıyor ki. Her sene profilime dalıp laf atıyor ben en başta sağlık dediğim içinsağlık gitikten sonra parayı n yapcan herşey para değil @DarkLegenD
Anlamıyor ki. Her sene profilime dalıp laf atıyor ben en başta sağlık dediğim içinsağlık gitikten sonra parayı n yapcan herşey para değil @DarkLegenD
demekı sağlık gitsin @DarkLegenD sonra para gelsin ne diyem..ALLAH AKIL FİKİR VERSİN..Anlamıyor ki. Her sene profilime dalıp laf atıyor ben en başta sağlık dediğim için@DarkLegenD
Sağlıklıyken sadece sağlıklı olursun. Para olunca sağlık da ayağına gelir. Muhtemelen, birçok şey gelir.Anlamıyor ki. Her sene profilime dalıp laf atıyor ben en başta sağlık dediğim için@DarkLegenD
sağlıgında gittti para nasıl gelcek mesela çalışamaz olduk para nasıl gelcek..sağlık olmadan olmaz ..Sağlıklıyken sadece sağlıklı olursun. Para olunca sağlık da ayağına gelir. Muhtemelen, birçok şey gelir.
Steve Jobs'un ayağına gelmedi... Evet çok zengin olunca doğal olarak daha sağlıklı olma olanağı oluyor, istersen kendine ait hastaneler zinciri bile oluyor. Ama paranın satın alamadığı belki de tek şey ölümü engellemek. O yüzden sağlık, paradan üstündür. Fakir bir şekilde 100 sene yaşamak da zengin bir şekilde 10 sene yaşamaktan...Sağlıklıyken sadece sağlıklı olursun. Para olunca sağlık da ayağına gelir. Muhtemelen, birçok şey gelir.
Paranın satın alamayacağı en önemli şey sağlıktır. Yanlış düşünceSağlıklıyken sadece sağlıklı olursun. Para olunca sağlık da ayağına gelir. Muhtemelen, birçok şey gelir.
Bilinci bilgisayara aktardığın anda para, (kesin bir şekilde) sağlığın önüne geçecek. İstersen turp gibi ol, parası olan yatalak adam senin turp gibi olan bedenini parayı basarak satın alacak. Bunları sen de biliyorsun zaten. Para/maddi kaynak -muhtemelen- tüm zamanlar için hep daha önemli olan olacak.Steve Jobs'un ayağına gelmedi... Evet çok zengin olunca doğal olarak daha sağlıklı olma olanağı oluyor, istersen kendine ait hastaneler zinciri bile oluyor. Ama paranın satın alamadığı belki de tek şey ölümü engellemek. O yüzden sağlık, paradan üstündür. Fakir bir şekilde 100 sene yaşamak da zengin bir şekilde 10 sene yaşamaktan...
öldükten sonra öbuır tarafamnı göturcen parayıBilinci bilgisayara aktardığın anda para, (kesin bir şekilde) sağlığın önüne geçecek . İstersen turp gibi ol, parası olan yatalak adam senin turp gibi olan bedenini parayı basarak satın alacak. Bunları sen de biliyorsun zaten. Para/maddi kaynak -muhtemelen- tüm zamanlar için hep daha önemli olan olacak.
"10 sene zengin yaşamak" üstüne kata kata kazanır bu karşılaştırmayı.
Şakadır umarım. Nadir görülen veya görülmeyen birçok hastalığın maliyeti yüksek olabilir, (araştırıldığı vakit yığınla bulunabileceğini düşünüyorum). Ücreti 100.000 TL de olur 2.000.000 TL de. Gerisini yazmama gerek yoktur sanırım.Paranın satın alamayacağı en önemli şey sağlıktır. Yanlış düşünce
çocukjların asl asmmı hastalığı..amerıkadan ilaç .hep yardım topluyorlarŞakadır umarım. Nadir görülen veya görülmeyen birçok hastalığın maliyeti yüksek olabilir, (araştırıldığı vakit yığınla bulunabileceğini düşünüyorum). Ücreti 100.000 TL de olur 2.000.000 TL. Gerisini yazmama gerek yoktur sanırım.
Doğuştan gelen ve çözümü olmayan da birçok hastalık var.Şakadır umarım. Nadir görülen veya görülmeyen birçok hastalığın maliyeti yüksek olabilir, (araştırıldığı vakit yığınla bulunabileceğini düşünüyorum). Ücreti 100.000 TL de olur 2.000.000 TL. Gerisini yazmama gerek yoktur sanırım.
kardeşim parayı öbür tarafa göturcekDoğuştan gelen ve çözümü olmayan da birçok hastalık var.
Ayrıca senin mantığınla zenginlerin hiç kanserden falan da ölmemesi lazım ama ölüyorlar. Şunu dersen sağlıksız bir şekilde zengin olmayı çok sağlıklı bir şekilde fakir olmaya yeğlerim senin tercihin ama sağlığı da parayla alırım düşüncesi yanlış.
Bilinci bilgisayara aktarma senaryosu devreye giriyor burada.Doğuştan gelen ve çözümü olmayan da birçok hastalık var.
Ayrıca senin mantığınla zenginlerin hiç kanserden falan da ölmemesi lazım ama ölüyorlar. Şunu dersen sağlıksız bir şekilde zengin olmayı çok sağlıklı bir şekilde fakir olmaya yeğlerim senin tercihin ama sağlığı da parayla alırım düşüncesi yanlış.
Şu anda aktif mi böyle bir yöntem?Bilinci bilgisayara aktarma senaryosu devreye giriyor burada.
Yukarıdaki mesajlarımdan birinde bahsettim bundan.Şu anda aktif mi böyle bir yöntem?
Ben sayısız insana tercümanlık ettim ve çeşit çeşit hastalık gördüm insanlarda. Diyeceğim tek şey, her sağlık problemi dermanı olan değildir ve para hiç bir işe yaramıyor.Şakadır umarım. Nadir görülen veya görülmeyen birçok hastalığın maliyeti yüksek olabilir, (araştırıldığı vakit yığınla bulunabileceğini düşünüyorum). Ücreti 100.000 TL de olur 2.000.000 TL de. Gerisini yazmama gerek yoktur sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?