Degisik karakterleri oynamayi severim bundan sonraki rolümünde deli olmasini isterim
bak sen demek deli olmasını istion
Degisik karakterleri oynamayi severim bundan sonraki rolümünde deli olmasini isterim
Senaryo yazmayi falan düsünüyorsan ve karakter lazimsa beni deli yapabilirsin yanibak sen demek deli olmasını istion
Senaryo yazmayi falan düsünüyorsan ve karakter lazimsa beni deli yapabilirsin yani
Abilerde deli olabilirsenaryo yazmak var aklımdada deli değil seni abim yapmayı düşünüyodum bende
Abilerde deli olabilir
İlla akilli yapacaksin yani beniyoo sen bana düşkün bir abi olacan
İyi bakalim delilik baska senaryolara kalsin o zamanhe akıllı yapacam
İyi bakalim delilik baska senaryolara kalsin o zaman
Atahanli iyiymisaynen öyle seni şöyle genç bir iş adamı olarak yazacam Yusuf atahanlı olacak adın nasıl
Hmm iyiymis
evet öyle valla sonra babamızı aldatacak ama
evet öyle @Harunnn60 babamız olacak @Çiğdem- üvey annemiz olacak
aaa senaryoya bak @Harunnn60 😱 ayy kesin destere ile aldatırım harunu@Çiğdem- den her sey beklenir
aaa senaryoya bak @Harunnn60 😱 ayy kesin destere ile aldatırım harunu
İnsallah@eskici merak etme 13 bölüm planlamıştım seni ama biz senle bi arka sokaklar serüveni gibi ilerleriz
@Farm şu anlık bi rol daha var o da @eskici yani katilin başı oda 3.Bölümde çıkacak evet reytinge bağlı 3,5 veya 4 yeter ayrıca kendim yazıyorumBen seviyor sevmiyor bende rol alabilirmiyim ve benimle beraber bu diziyi yada başka diziyi yazalım mı
Kaç bölüm sürcek Bu dizi Reyting e bağlı mı bence Reyting e bağlı olsun 5+aldığımız sürece devam etsin
Başrol olabilirmiyim yardımcı başröl değil ama