Degisik karakterleri oynamayi severim bundan sonraki rolümünde deli olmasini isterim![]()
Degisik karakterleri oynamayi severim bundan sonraki rolümünde deli olmasini isterim![]()
Senaryo yazmayi falan düsünüyorsan ve karakter lazimsa beni deli yapabilirsin yanibak sen demek deli olmasını istion
Senaryo yazmayi falan düsünüyorsan ve karakter lazimsa beni deli yapabilirsin yani![]()
Abilerde deli olabilirsenaryo yazmak var aklımdada deli değil seni abim yapmayı düşünüyodum bende
Abilerde deli olabilir![]()
İlla akilli yapacaksin yani beniyoo sen bana düşkün bir abi olacan
İyi bakalim delilik baska senaryolara kalsin o zamanhe akıllı yapacam
İyi bakalim delilik baska senaryolara kalsin o zaman![]()
Atahanli iyiymisaynen öyle seni şöyle genç bir iş adamı olarak yazacam Yusuf atahanlı olacak adın nasıl
Hmm iyiymis
evet öyle valla sonra babamızı aldatacak ama
aaa senaryoya bak @Harunnn60 😱 ayy kesin destere ile aldatırım harunu@Çiğdem- den her sey beklenir![]()
İnsallah@eskici merak etme 13 bölüm planlamıştım seni ama biz senle bi arka sokaklar serüveni gibi ilerleriz![]()
![]()
@Farm şu anlık bi rol daha var o da @eskici yani katilin başı oda 3.Bölümde çıkacak evet reytinge bağlı 3,5 veya 4 yeter ayrıca kendim yazıyorumBen seviyor sevmiyor bende rol alabilirmiyim ve benimle beraber bu diziyi yada başka diziyi yazalım mı
Kaç bölüm sürcek Bu dizi Reyting e bağlı mı bence Reyting e bağlı olsun 5+aldığımız sürece devam etsin
Başrol olabilirmiyim yardımcı başröl değil ama