FF Fav10'da Kavga Etmek!

İyi hit aldın dediğin konudaki mesajların birçoğunu bizzat senin sildiğin gerçeği.

O da olacak merak etme... Elbet bir gün yönetime gireceğim...

Sen çok iyimsersin galiba
Lakabım isviçreli kötü moderatördü.

Ama zamanla daha iyimser olmaya bakıyorum sanırım..
------

2019'u atlamışsın.

Reactions: Dosi and Gerekli24
Biliyorsunuz kaos izlemek en bayıldığım aktivitelerden biridir ve ben bu foruma fazlasıyla geç gelmişim, gerçi bu aralar yine gördük şükür.

İçinde çok bulunmayı sevmem ama insanın canı ara sıra atışmak istiyor.

Reactions: DarkLegenD
Ne eğlenmiştik o günler.
Benim seninle de kavgam olmadı bak, karşılıklı hiçbir şeyimiz olmamıştı olaylar üzerinden ilerleyen olmuştur.

------

Adres benim, beklerim.

@DarkLegenD e bak örnek al popülerliği düştükçe forumda bana geliyor, böyle de koca yürekli

Adın çıktı zaten, boş vakit bulunca uğrayalım bir ara meşhur kaoslara, gerçi mesajlar silinmediyse.

Popülaritesi kalsa yarı ölü üyelere sarmaz ya.

Ne eğlenmiştik o günler.
Benim seninle de kavgam olmadı bak, karşılıklı hiçbir şeyimiz olmamıştı olaylar üzerinden ilerleyen olmuştur.
Ben eğlenmedim

Senle aslında bir mevzu hakkında konuşmamız gerekiyor. Hazır sen artık sakin,durgun biri iken
bir süre sonra yazarım

Reactions: Yiğitt
------

Adın çıktı zaten, boş vakit bulunca uğrayalım bir ara meşhur kaoslara, gerçi mesajlar silinmediyse.

Evini bulur ziyarete gelirim. 😡😡

Ben iyi yönetimden atılmamışım o kadar olay üstüne. Gerçi bir kere atılmıştık ama sonradan forum halkının yoğun destekleriyle geri dönmüştük Deniz ile.

Ben eğlenmedim

Senle aslında bir mevzu hakkında konuşmamız gerekiyor. Hazır sen artık sakin,durgun biri iken
bir süre sonra yazarım
Ne hakkında? 😱 Böyle fragman verilip sonrayı işaret etme olaylarından hiç hoşlanmam, kısa sürede yaz merak ederim.

Reactions: Dosi and slhttnmtl