S.G.A.T.
Favori Üye
Vadicileri 8 gözle bekliyoruz. @RüzgarGülüAz ekmeğini yemedik. Ara sıra özlüyorum. Böyle yok ki esaslı laf koyan dimdik dikilelim karşısına. Herkes medeni takılıyor şu aralar
Vadicileri 8 gözle bekliyoruz. @RüzgarGülüAz ekmeğini yemedik. Ara sıra özlüyorum. Böyle yok ki esaslı laf koyan dimdik dikilelim karşısına. Herkes medeni takılıyor şu aralar
Benim tansiyonum forum yarışmalarında çıkıyor genelde @sokak sanati gibi. Onun dışında 1-2 kavgam oldu ama ciddi bir şey değildi.
Vadicileri 8 gözle bekliyoruz. @RüzgarGülü
Birkaç kişiyle etmiştim.
Bi ara toplu katliam yapmıştım efsane geceydi
Hahaha cidden bir ara günlük üç kavgam oluyordu, ne günlerdi. Hiç yorulmuyormuşum da... Şimdi biri yanlış mı anladı tamam deyip geçerim. Yaşlandık galiba.Senin tartıştığını bir ben görmedim galiba
Yaşlandık demeyelim de daha olgun davranıyorsun diyelim bence 👍Hahaha cidden bir ara günlük üç kavgam oluyordu, ne günlerdi. Hiç yorulmuyormuşum da... Şimdi biri yanlış mı anladı tamam deyip geçerim. Yaşlandık galiba.
@Yakamoz-Asi üzerinden dört yıl geçmiş ama bizim durumlar hala aynı, zaman bizi yaşlandırmamış bak.Biz kavga etmedik yani hatırlamıyorum Allaha şükür çok severim Yiğit'imi.
Üşengeçlik ve boş işler olduğunu anladık da diyelim.Yaşlandık demeyelim de daha olgun davranıyorsun diyelim bence 👍
@Yakamoz-Asi üzerinden dört yıl geçmiş ama bizim durumlar hala aynı, zaman bizi yaşlandırmamış bak.
Aynen öyle, bugün gördüğünü yarın görememek var. Küsecek, tartışacak, kıracak zamanımız olduğunu düşünmüyorum. Son bir yılda bunu öyle hissettim ki...Hayat kısa dostum, boşverin kavgaları, hayatın tadını çıkarın.
+1. Böyle demişsem vardır bir bildiğim. @YiğittSenin gibi kavgacı üyeleri niye süper mod yaparlar anlamış değilim.
Aynen öyle, bugün gördüğünü yarın görememek var. Küsecek, tartışacak, kıracak zamanımız olduğunu düşünmüyorum. Son bir yılda bunu öyle hissettim ki...
Kaynanam nerede kaldı diyordum gelmiş hemen. Yiğitt adlı üyenin olmamış olayını abartması konusuyla iyi prim yapmışsın üzerimden, bu başlığa baktım yine öyle... Sayemde iyi hit alıyorsun ama sonuç sıfır sıfır sıfır! Yine yönetimde yoksun yine yoksun.+1. Böyle demişsem vardır bir bildiğim. @Yiğitt
Sen çok iyimsersin galibaÜzmeye hiç değmiyor. Ne gerek var üzmeye. Evden çıkarken sarıl kim varsa kapıda. Mutluluk paylaşmak güzeldir. Kırgın olmak kalbe zarar.