FF Fav10'da Kavga Etmek!

Kaynanam nerede kaldı diyordum gelmiş hemen. :bhr: Yiğitt adlı üyenin olmamış olayını abartması konusuyla iyi prim yapmışsın üzerimden, bu başlığa baktım yine öyle... Sayemde iyi hit alıyorsun ama sonuç sıfır sıfır sıfır! Yine yönetimde yoksun yine yoksun. :(
İyi hit aldın dediğin konudaki mesajların birçoğunu bizzat senin sildiğin gerçeği. :D

O da olacak merak etme... Elbet bir gün yönetime gireceğim...

Sen çok iyimsersin galiba :A
Lakabım isviçreli kötü moderatördü. :A
Ama zamanla daha iyimser olmaya bakıyorum sanırım..
------

Tarihe bak. Bundan tam 1-2 ay sonra forumun dengesini tamami ile değiştiren olayların temeli atılmıştı.
Forum 2017'de kapanma eşiğine bile gelmişti.
2017-2018 en sevmediğim yıllar.
2020 ise en sevdiğim zirve yıl oldu

2019'u atlamışsın. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Gerekli24
Biliyorsunuz kaos izlemek en bayıldığım aktivitelerden biridir ve ben bu foruma fazlasıyla geç gelmişim, gerçi bu aralar yine gördük şükür. :bhr:

İçinde çok bulunmayı sevmem ama insanın canı ara sıra atışmak istiyor. :A

• İlginç
Reactions: DarkLegenD
Ya bir de soruyor senin neyine yönetime girmek foruma girdiğine şükret sen. :bhr: :A
20210827_170314.jpg

• Olmamış
Reactions: Yiğitt
Tarihe bak. Bundan tam 1-2 ay sonra forumun dengesini tamami ile değiştiren olayların temeli atılmıştı.
Forum 2017'de kapanma eşiğine bile gelmişti.
2017-2018 en sevmediğim yıllar.
2020 ise en sevdiğim zirve yıl oldu
Ne eğlenmiştik o günler. :A Benim seninle de kavgam olmadı bak, karşılıklı hiçbir şeyimiz olmamıştı olaylar üzerinden ilerleyen olmuştur. :A
------

Biliyorsunuz kaos izlemek en bayıldığım aktivitelerden biridir ve ben bu foruma fazlasıyla geç gelmişim, gerçi bu aralar yine gördük şükür. :bhr:

İçinde çok bulunmayı sevmem ama insanın canı ara sıra atışmak istiyor. :A
Adres benim, beklerim. :A

@DarkLegenD e bak örnek al popülerliği düştükçe forumda bana geliyor, böyle de koca yürekli :bhr:

Ne eğlenmiştik o günler. :A Benim seninle de kavgam olmadı bak, karşılıklı hiçbir şeyimiz olmamıştı olaylar üzerinden ilerleyen olmuştur. :A
------

@DarkLegenD e bak örnek al popülerliği düştükçe forumda bana geliyor, böyle de koca yürekli :bhr:
Adın çıktı zaten, boş vakit bulunca uğrayalım bir ara meşhur kaoslara, gerçi mesajlar silinmediyse. :A

Popülaritesi kalsa yarı ölü üyelere sarmaz ya. :A

Ben eğlenmedim :bilmem:
Senle aslında bir mevzu hakkında konuşmamız gerekiyor. Hazır sen artık sakin,durgun biri iken :A bir süre sonra yazarım :A

• İlginç
Reactions: Yiğitt
------

------

Adın çıktı zaten, boş vakit bulunca uğrayalım bir ara meşhur kaoslara, gerçi mesajlar silinmediyse. :A

Evini bulur ziyarete gelirim. 😡😡

Ben iyi yönetimden atılmamışım o kadar olay üstüne. Gerçi bir kere atılmıştık ama sonradan forum halkının yoğun destekleriyle geri dönmüştük Deniz ile. :A

Ben eğlenmedim :bilmem:
Senle aslında bir mevzu hakkında konuşmamız gerekiyor. Hazır sen artık sakin,durgun biri iken :A bir süre sonra yazarım :A
Ne hakkında? 😱 Böyle fragman verilip sonrayı işaret etme olaylarından hiç hoşlanmam, kısa sürede yaz merak ederim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and slhttnmtl