The Crossing de iyiymiş. Ama konusu biraz klişe gibi.Buradan seçim yapabiliriz. Waco ve Deception ilk gözüme çarpanlar, bir ihtimal LA to Vegas.
The Crossing de iyiymiş. Ama konusu biraz klişe gibi.Buradan seçim yapabiliriz. Waco ve Deception ilk gözüme çarpanlar, bir ihtimal LA to Vegas.
LCdP'yi izlememeni öneririm.@mrt-06 emeklerine sağlık şimdiden Atacan'ım. @Maskeli Fedai zevkle katılır ekibe.
Bu yaz La Casa De Papel ve Sherlock'a bakacaktım aslında ama foruma dönmeye karar verince başka bahara kaldı o diziler. @Çiğdem-
Soygun dizisini hala izleyebilirsin aslında 2 sezon ve bölüm sayısı az@mrt-06 emeklerine sağlık şimdiden Atacan'ım. @Maskeli Fedai zevkle katılır ekibe.
Bu yaz La Casa De Papel ve Sherlock'a bakacaktım aslında ama foruma dönmeye karar verince başka bahara kaldı o diziler. @Çiğdem-
LCdP'yi izlememeni öneririm.
Hanginize inanayım şimdi.Soygun dizisini hala izleyebilirsin aslında 2 sezon ve bölüm sayısı az
Aaa buradakı zamanın dısında zaman buluyorsan izle yoksa forumdakını zamanını harcayacaksan bakma tabikideHanginize inanayım şimdi.
Ya zaten gidiciyim, forumda sizlerle ne kadar güzel vakit geçirirsem kar. Dizi her zaman izlenir.
Forumdaki zamanımdan yer bu diziler, gezme, spor ve forum üçgenine devam o yüzden. Yemişim dizisini.Aaa buradakı zamanın dısında zaman buluyorsan izle yoksa forumdakını zamanını harcayacaksan bakma tabikide
Neyse zaten oylama usülü seçilir herhalde dizi, bu kadar kişi bir kişinin lafına bakarak dizi izlemez Umarım benim önerdiğim dizi seçilir de çatlaya çatlaya izlersin sen deYiğit bile önerdiği diziyi görür görmez kaçtı Masacrenin
Bunun izlediği dizi ve filmler şimdi bir adam geliyor öyle karşısında bir adam boş boş bakıyorlar siyah iç karartıcı efek garip bir müzik adamlar kameraya bakıyor sen adamlara 40-50 dakıka o şekilde tamamlıyorsun Ve bu kütük gelip ip gibi yorum yazıyor bir tarafından uydurup sanırım
Dizi izleme isteğim yok@mrt-06 emeklerine sağlık şimdiden Atacan'ım. @Maskeli Fedai zevkle katılır ekibe.
Tosbağa gibi sigara iç sen zatan anca. Devrik cümle kurdurttun bana. .ssHayır.
Benim dizi önerilerim hazır. Bugs Bunny, Tom ve Jerry, Johny Bravo. Şimdilik bunlar var aklımda.Tosbağa gibi sigara iç sen zatan anca. Devrik cümle kurdurttun bana. .ss
Dizileri ben listeleyecem siz seçeceksiniz her kafadan ses çıkmasın.Benim dizi önerilerim hazır. Bugs Bunny, Tom ve Jerry, Johny Bravo. Şimdilik bunlar var aklımda.
Bu avatarla ancak bu kadar öneri yapabiliyorum ahahahaha. İdare edin artık beni.Dizileri ben listeleyecem siz seçeceksiniz her kafadan ses çıkmasın.
Bu kim? Sen misin?Bu avatarla ancak bu kadar öneri yapabiliyorum ahahahaha. İdare edin artık beni.
Küçüklüğüm. Muhtemelen, sen, @Billy Kane @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati ve @serhatt 'dan şu anki halinizden daha yakışıklı ve kaslıyım. Ama yine de @vadikızı @Dosi @Çiğdem- benim küçüklüğümü bir yorumlasınlar kadın gözüyle.Bu kim? Sen misin?
Benim tırnağım daha yakışıklı...Küçüklüğüm. Muhtemelen, sen, @Billy Kane @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati ve @serhatt 'dan şu anki halinizden daha yakışıklı ve kaslıyım. Ama yine de @vadikızı @Dosi @Çiğdem- benim küçüklüğümü bir yorumlasınlar kadın gözüyle.
Küçüklüğüm. Muhtemelen, sen, @Billy Kane @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati ve @serhatt 'dan şu anki halinizden daha yakışıklı ve kaslıyım. Ama yine de @vadikızı @Dosi @Çiğdem- benim küçüklüğümü bir yorumlasınlar kadın gözüyle.