O benim sözümün dışına çıkmıyor zaten, ne dersem o@Çiğdem- hanımefendiye uymuyormuş ama benim söylediğim diziler Onu ikna edersen neden olmasın
O benim sözümün dışına çıkmıyor zaten, ne dersem o@Çiğdem- hanımefendiye uymuyormuş ama benim söylediğim diziler Onu ikna edersen neden olmasın
Yok ya çok asi olmuş o, senin sözünü de dinlemez artıkO benim sözümün dışına çıkmıyor zaten, ne dersem o
Sen hangi diziyi önereceksin bize, ben başlayayım zemin hazırlamaya.Yok ya çok asi olmuş o, senin sözünü de dinlemez artık
https://www.imdb.com/title/tt6548228/?ref_=nv_sr_3Sen hangi diziyi önereceksin bize, ben başlayayım zemin hazırlamaya.
Korkarım ben. 😱https://www.imdb.com/title/tt6548228/?ref_=nv_sr_3
Ben bunu diyorum. Hem yeni dizi, izleyen yoktur herhalde
Al işte dakika bir gol bir Neyse ben karışmayayım en iyisi, sizin önerileriniz bana uyarsa katılırımKorkarım ben. 😱
Dedeeeeee yazıyorum seni de o zaman.Vay be eskiden böyle etkinlikler benden sorulurdu, çok yaşlandık.
Niye canım ortak bir dizi bulunur bence hele ekip oluşsun da önerilere göre şekillendirirriz. Eğlenceli olur ya tek başına izlemek zevk vermiyor. @Çiğdem-Fikir güzel de ortak dizi bulmak zor iş Her kafadan bir ses çıkacak, biri ben bunu izledim zaten diyecek, biri diyecek ben böyle dizi izlemem falan nasıl ayarlanacak dizi
Yalnız CW'den dizi seçerseniz katılmam baştan söyleyeyim ona göreNiye canım ortak bir dizi bulunur bence hele ekip oluşsun da önerilere göre şekillendirirriz. Eğlenceli olur ya tek başına izlemek zevk vermiyor. @Çiğdem-
Ayhhhh daha şimdiden başladınız bir ekip oluşsun bakarız ya.Yalnız CW'den dizi seçerseniz katılmam baştan söyleyeyim ona göre
@Çiğdem- hanımefendiye uymuyormuş ama benim söylediğim diziler Onu ikna edersen neden olmasın
O benim sözümün dışına çıkmıyor zaten, ne dersem o
Yiğit bile önerdiği diziyi görür görmez kaçtı MasacreninNiye canım ortak bir dizi bulunur bence hele ekip oluşsun da önerilere göre şekillendirirriz. Eğlenceli olur ya tek başına izlemek zevk vermiyor. @Çiğdem-