Fav10 Yabancı Dizi İzleme Ekibi

Ben de katılırım aslında ama sarmazsa, hiç uğraşmam. Genelde sarmıyor da. :D

Yine de izlemek için itici güç oluyor böyle etkinlikler. :)

Vay be eskiden böyle etkinlikler benden sorulurdu, çok yaşlandık. :A
Dedeeeeee yazıyorum seni de o zaman. :A

Özeldeki sorduğuma da çözüm bulsana tablo yapmam gerekecek ya da yeniden admin mi olsam. Aman neyse tablo için admin mi olunur. Kendi kendime konuşup kendim cevaplıyorum yine. :A

Fikir güzel de ortak dizi bulmak zor iş :D Her kafadan bir ses çıkacak, biri ben bunu izledim zaten diyecek, biri diyecek ben böyle dizi izlemem falan nasıl ayarlanacak dizi :A
Niye canım ortak bir dizi bulunur bence hele ekip oluşsun da önerilere göre şekillendirirriz. :A Eğlenceli olur ya tek başına izlemek zevk vermiyor. :A @Çiğdem-

Film için de yapsak mı acaba? Birisi el atsa. Bak hepsi @bazinga'nın elindeydi, yaşlandı artık. 30'una merdiven dayadı. Birisi de ona el atmalı. :D

@Çiğdem- hanımefendiye uymuyormuş ama benim söylediğim diziler :A Onu ikna edersen neden olmasın :A

O benim sözümün dışına çıkmıyor zaten, ne dersem o :A

Niye canım ortak bir dizi bulunur bence hele ekip oluşsun da önerilere göre şekillendirirriz. :A Eğlenceli olur ya tek başına izlemek zevk vermiyor. :A @Çiğdem-
Yiğit bile önerdiği diziyi görür görmez kaçtı Masacrenin :A :A :A

Bunun izlediği dizi ve filmler şimdi bir adam geliyor öyle karşısında bir adam boş boş bakıyorlar siyah iç karartıcı efek garip bir müzik adamlar kameraya bakıyor sen adamlara 40-50 dakıka o şekilde tamamlıyorsun :A :A :A Ve bu kütük gelip ip gibi yorum yazıyor bir tarafından uydurup sanırım :A :A :A