Bu arada 1.geleneksel çok yanlış bir söylem @Tolstoyevski hocam
Bu olmadı 😏 @xdragxxHediyelerin verileceği 31 Aralık 2020 18.00'den sonra bilecek, hediye konusunda etiketleyip hediyesini teslim ederek.
Katılda beni çek... 2 karpuz atarsın
Olayın esprisi o sonuçta.Bu arada 1.geleneksel çok yanlış bir söylem @Tolstoyevski hocam
Bu hayır demek oluyorBakacağız durumlara..
Ahahahaha sayın Gs'li dostum yine çok haklı.
Kanalına ambargo uyguluyorum diyormuşum.İlkkez kanalımda olan bir projeye katılım göstereceksinkanal etiketi takmadık ters tepmesin diye@Tolstoyevski
Senlik olan diss atma olayınada katılım göstermedin dün
Seni Cevapsız Sorular'a etiket yapıp kınadım geçen
Bari burda yapmayın beAhahahaha sayın Gs'li dostum yine çok haklı.Bence bize özel çekiliş yapsınlar, biz üçümüz + @MasacRE yoldaşımız birbirimize hediye vermiş gibi yapalım.Şimdi başkasının çıkması ve ona hediye vermememiz büyük skandal olur.@Tolstoyevski @Dosi
Ambargonu sonlardırdım 😎Kanalına ambargo uyguluyorum diyormuşum.Ay bildirimler gözümden kaçıyor, bazen bildirimleri açıyorum birine bakıyorum o sırada telefon gelince kalan bildirimleri unutup bir daha da bakmıyorum falan. Olur böyle şeyler.
Ay benim mesaj yazmaya gücüm yok, sen bana diss diyorsun. Üşengeçliğim üstünde zaten bu sıralar, başka döneme artık.Bari burda yapmayın be
Hediye vermeyene sunucu @Tolstoyevski devreye girsin ve yedekçi olsun herkes içinSize güvenmiyorum
------
Ambargonu sonlardırdım 😎
O değilde dün harbiden tam senlik konuydunerde o herkese diss atmayı seven Yiğit?
Eğlenceyi kaçırdın
O iş sendeydi diye anlaşmıştık 😱
Seneye artık. Her sene 21 Aralık tarihindeAy benim mesaj yazmaya gücüm yok, sen bana diss diyorsun. Üşengeçliğim üstünde zaten bu sıralar, başka döneme artık.
Yok artıkO iş sendeydi diye anlaşmıştık 😱
Sayın Gs'li dostum biliyor bu işi be..Ahahahaha sayın Gs'li dostum yine çok haklı.Bence bize özel çekiliş yapsınlar, biz üçümüz + @MasacRE yoldaşımız birbirimize hediye vermiş gibi yapalım.Şimdi başkasının çıkması ve ona hediye vermememiz büyük skandal olur.@Tolstoyevski @Dosi
Ay noluyor yine be?@serhatt gel buraya
Konuyu okuAy noluyor yine be?
Yok biz önden vereceğiz galiba yada tam bilmiyorumBende varım, ama 31 Aralık günü online olamayabilirim. En kötü birisi aracılığıyla hediyeyi konuya iletirim
Biraz zaman.Konuyu oku
Yok biz önden vereceğiz galiba yada tam bilmiyorum@Tolstoyevski
Zaten Tols sana kimin çıktığını belirttiğinde ozamanda orda verebilirsin her ihtimale karşı
1 Ocak olsa daha mı iyi acaba
Ay aman sende.Biraz zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?