Zey TV Fav10 - Yılbaşı Çekilişi - Hediyeler 1 Ocak'ta Sahiplerini Bulacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkkez kanalımda olan bir projeye katılım göstereceksin :A kanal etiketi takmadık ters tepmesin diye :A @Tolstoyevski

Senlik olan diss atma olayınada katılım göstermedin dün :A

Seni Cevapsız Sorular'a etiket yapıp kınadım geçen:A
Kanalına ambargo uyguluyorum diyormuşum. :A Ay bildirimler gözümden kaçıyor, bazen bildirimleri açıyorum birine bakıyorum o sırada telefon gelince kalan bildirimleri unutup bir daha da bakmıyorum falan. Olur böyle şeyler. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ahahahaha sayın Gs'li dostum yine çok haklı. :A Bence bize özel çekiliş yapsınlar, biz üçümüz + @MasacRE yoldaşımız birbirimize hediye vermiş gibi yapalım. :A Şimdi başkasının çıkması ve ona hediye vermememiz büyük skandal olur. :A @Tolstoyevski @Dosi
Bari burda yapmayın be :A
Hediye vermeyene sunucu @Tolstoyevski devreye girsin ve yedekçi olsun herkes için :A Size güvenmiyorum :A
------

Kanalına ambargo uyguluyorum diyormuşum. :A Ay bildirimler gözümden kaçıyor, bazen bildirimleri açıyorum birine bakıyorum o sırada telefon gelince kalan bildirimleri unutup bir daha da bakmıyorum falan. Olur böyle şeyler. :A
Ambargonu sonlardırdım 😎 :Z
O değilde dün harbiden tam senlik konuydu :A nerde o herkese diss atmayı seven Yiğit? :A
Eğlenceyi kaçırdın :A

Bari burda yapmayın be :A
Hediye vermeyene sunucu @Tolstoyevski devreye girsin ve yedekçi olsun herkes için :A Size güvenmiyorum :A
------

Ambargonu sonlardırdım 😎 :Z
O değilde dün harbiden tam senlik konuydu :A nerde o herkese diss atmayı seven Yiğit? :A
Eğlenceyi kaçırdın :A
Ay benim mesaj yazmaya gücüm yok, sen bana diss diyorsun. Üşengeçliğim üstünde zaten bu sıralar, başka döneme artık. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ay benim mesaj yazmaya gücüm yok, sen bana diss diyorsun. Üşengeçliğim üstünde zaten bu sıralar, başka döneme artık. :A
Seneye artık. Her sene 21 Aralık tarihinde :A
Aman sanki ben gibi her girdiğinde 20-30 bildirim var :A
------

O iş sendeydi diye anlaşmıştık 😱 :A
Yok artık :A
Bu arada 31 Aralık dedin ya benim çok aktif olmam sıkıntı. 1 Ocak olsa belki :A
O konuyuda sen haledersin :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...