Değişiklikler hepimize hayırlı olsun. Yönetime katılan arkadaşlara geçmiş olsun.
@Bully değerlendirmeler için teşekkürler, eline sağlık.
@Sherlock değerlendirme sonuçlarındaki büyük başarın için tebrikler, hak edilmiş bir başarıydı. Süper modetatörlüğün hayırlı olsun.
@Özgür senin de sonuçların çok iyi artık mavi olmanın zamanı gelmişti, tebrikler.
@xBUGRAx seni seviyoruz uzun yıllar bizimle olmaya devam edersin inşallah.
@Dosi @Tolstoyevski zaten uzun yıllardır forumun öne çıkan isimlerdendiniz, inşallah yönetimde birlikte güzel işlere imza atarız.
@MEnes sen de yönetime yeniden hoşgeldin, yönetimdeki tembel açığını gidermek için transfer ettik seni.
Objektif yorumlarınla yönetim kararlarının kalitesini arttıracağını umuyoruz.
@Çiğdem @Harunnn60 foruma bugüne kadar önemli katkılarınız oldu. Uzun süredir yoktunuz ikiniz de. Eğer bir gün eskisi gibi aktif olursanız her zaman kapımız açık.
@tolgab sen de uzun süredir Top 10 dışında fazla vakit bulamıyordun sanırım. Forumun en uzun soluklu, en şahane etkinliğini yönetiyorsun yıllardır. Sevgimiz, saygımız sonsuz. İnşallah uzun yıllar daha aynı istikrarla yönetirsin etkinliği.
@Emre Ozansoy @serhatt hayal kırıklığınızı tahmin edebiliyorum. Forumdaki herkes çalışkanlığınızın farkında. Fakat yönetim için tek kriterimiz bu değil, en önemli kriterlerimiz neredeyse hiç ceza almamış olmak ve hakkında çok az şikayet olması. Konu editörü olarak çok başarılısınız. Katkılarınız için teşekkürler.