Fav10 Yönetici Değerlendirme Sonuçları Belli Oldu! (2019)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herşeyi boşver, olman gerektiği yerdesin. Biz hep böyle arkandayız. Saydıklarından hepimiz dost, kardeşiz. Hep de böyle kalacağız.

Reactions: Harunnn60
İyi ki varsın iyi ki buradasın.🙂

Reactions: kerem

Tekrardan hso geldin o zaman Haruncum. Yönetimin geç kalınmış özrünü esefle kınıyorum.

Daha aktif olacağım merak etme. Zaten sizinle huzur buluyorum
@kerem @sokak sanati
@Çiğdem yeni rütben hayırlı olsun

@Yiğitt kararına üzüldüm senin gibi adaletten yana birisi hep olmalı neyse ki Atacan var en azından.

@Tolstoyevski @MasacRE teşekkür ederim.
Sevindim cnm forumda birlikte olmak önemli yüzünün gülmesinede çok sevindim iş yoğunluğu vsyle sende karışık şeyler yaşıyordun artık keder uzak dursun 10 yıl senden sonra 10 yıl yine

Moderatörlüğe döndüğüme çok mutlu oldum şuan.
Zamanında foruma emek verdiğimi düşünüyordum. 2 sene sınav yoğunluğumdan dolayı uzun aralar verdim. Ona rağmen bu emeğimi unutmayan herkese teşekkür ederim.
En çok da sana
@mrt-06

Süper moderatörlüğün hayırlı olsun kız yakışmış sana mavi renk
@Çiğdem

@Harunnn60 seni de tebrik ederim. Son zamanlarda problem yaşansa da hak ediyordun bence. Yönetime geri dönmen güzel.

@Yiğitt için üzüldüm açıkçası.
Kendi kararı saygı duymak gerekir ama forum için yönetimde üst düzey çaba harcıyordu.

Çok teşekkür ederim. Böyle düşündürdüysem ne mutlu

Teşekkür ederim.
Dediğin gibi güzel işlere imza atarız

Reactions: Çiğdem and kerem
Yönetime geri dönen @Sherlock @Harunnn60 @ozgur2113 ve süper moderatörlüğe yükselen @Çiğdem i tebrik ediyorum, hayırlı olsun

Şerlok beyciğimin de dönmesini bekliyoruz artık bunun üzerine
Teşekkür ederim.

Ya böyle düşünmene çok sevindim.
Çok teşekkür ederim.

Teşekkür ederim. Umarım

Lütfen benim hatrım için en azından geçmiş tartışmaları kapatalım bir daha geriye dönmeyelim, tatsızlık olmasın. Bazı mesajlar yine silinecek ama umarım bu son olur bugün yeni bir başlangıç olsun dediğim gibi en azından hatrım varsa, bir sıkıntı olursa bana özelden yazmanız zaten yeterli. Bahsedildiği gibi "boşa" değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...