Fav10 Yönetici Değerlendirme Sonuçları Belli Oldu! (2017)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katkı vermek kolay, sadece konu açma işine geri dönemm lazım. Bundan sonra geceleri okuldan gelince konu açıcam

Ya çok teşekkür ederim 4.5 yıl içinde böyle bir şey beklemiyordum.
Zaten 2015 yılında editör olmuştum onun öncesinde pek isteksizdim.
Mavi rengim çok yakışmış.
Kutlayan herkese teşekkürler.

@Yiğitt @Yakamoz-Asi mavi renginiz çok yakışmış.

@Çiğdem- sonunda seni yeşil görmek çok mutlu etti.

@XanTier ve @S.G.A.T. sizin adınıza da çok sevindim inanılmaz mutlu oldum.

@mesmeso61 @Sherlock size de tebrikler hak ettiniz.
@denizz19 senin için de üzülmüştüm bu haksızlığın giderilmesi iyi olmuş.

@Ahmed @mrt-06 @xBUGRAx @sokak sanati size de çok teşekkür ederim harika bir yönetim oldu.

Dönüyorum demedi aslında ama ben ekledim.
@OzaN

Herkese verdiği puanlar için teşekkür ederim. Arada hata yapsam bile hep destek oldunuz. İnşallah size en iyi şekilde hizmet etmeye devam ederim.

@Ahmed @Billy Kane @Sherlock @tolgab @XanTier @S.G.A.T. @Çiğdem-
yoldaşlarım inşallah başarılı olursunuz.

Ben emekliyim artık siz görevinize odaklanın forumu iyi şekilde yönetin

Dönüyorum demedi aslında ama ben ekledim.
@OzaN
hhahah çok gönüllü dönmeye olmasada demişim hissetim biraz cnm

Forum çökünce çağrırız işe yarıyor ara sıra

Sana kendimden daha çok sevindim gerçekten cnm

hhahah çok gönüllü dönmeye olmasada demişim hissetim biraz cnm

Forum çökünce çağrırız işe yarıyor ara sıra

Sana kendimden daha çok sevindim gerçekten cnm
Yok ben daha çok sevindim valla çünkü ben mod olsam da olurdu ama sen bu kadar emek verdin sonuçta

Tüm arkadaşları tebrik ediyor@Çiğdem- @XanTier @S.G.A.T. i yönetimde görmek sevindirdi, @Yakamoz-Asi ise sanıyorum eski rütbesine döndü ve çok sevindim, umarım aktifliği daha artar.

@Yiğitt foruma en fazla emek veren isimlerden biri. Yaşadığımız tatsız tartışmalarda kendisine katılmıyorum ancak bu foruma verdiği büyük emeği değiştirmez, bazı konularda fikir ayrılığı yaşasak da yönetime geri dönmesine sevindim, hayırlı olsun. @Harunnn60 zaten beklenen bir şeydi, seni de ayrıca tebrik ediyorum.

Son olarak aktilik durumlarını bilmiyorum ama @batuhankaralar da moderator olmayı hak etmişti, eğer başvuru yapıp da kabul olmadıysa günün en büyük eksikliği olmuş bana göre.

Yok ben daha çok sevindim valla çünkü ben mod olsam da olurdu ama sen bu kadar emek verdin sonuçta
Çok teşekkürler ikinizide severim biliyorsunuz

Favoride olsa ben elimden geldince katkı vermeye çalısıyordum özellikle 2017 etkinliklerin çoğunu ben düzenledim favori üye olarak yönetici açması gereken bir çok etkinlik düzenledim seve seve yaptım tabi favori üye kalsam yine yapardım ,evlenme yaşı geliyor ayrılmadan önce son demleri yönetici olarak foruma nokta koymak istedim yoksa katkılarım favori mod fark etmez forumda oldum sürece yapardım

benimle birlikte Modluğa çıkan @XanTier @S.G.A.T. onlarda kesinlikle hak ettiler son dönemlerin yararlılık aktiflik açısından en iyi yönetim listelerinden birine bence @mrt-06 imza attı @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Harunnn60 hamleleride mükemmel atacanı tekrardan kutluyorum

çok garip hissediyorum. 5 yıl sonra evimizde yönetici de olduk
Ayrıca @Çiğdem- ve @XanTier gibi yakın olduğum isimlerle de birlikte mod olmak ayrı bir güzel oldu. Tebrikler size de.

@Yiğitt @Yakamoz-Asi sizi sadece admin olursanız tebrik ederim zaten süper moddunuz

@mesmeso61 @Sherlock sizi de tebrik ederim

@harunn60 tebrikler Harun

Son düzenleme:
Yönetim bayağı kalabalıklaşmış. Yeni kural da düzeni sağlamak için güzel bir gelişme olur umarım.

Değerlendirmede 1. olmayı beklemiyordum bayağı sürpriz oldu. Oy veren herkese çok teşekkür ederim.

Size de tebrikler hak edilmiş birincilikler
@xBUGRAx @denizz19

Süper modluğa yükselen @Harunnn60 ve geri dönen @Yakamoz-Asi'ye tebrikler.

Moderatörlüğe çıkan @Çiğdem-, @S.G.A.T., @XanTier, @Sherlock ve @mesmeso61 de sonuna kadar hak eden isimler.

Bence @batuhankaralar da modluğa yükselebilirdi.

Size de geçmiş olsun umarım ikiniz için de en hayırlısı olur.
@Tzira @FaJi

Sağ ol tek tebrik edenim Sensin
Vatanım Sensin

Sohbet yönünü daha iyi beklediğimi desemde foruma yönetici katkısı olarak katkıların tartışılmaz buda sana güzel bir ödül olmuş cnm zaten süper mod en üst rütbe oyüzden 1.cilik sana güzel bir ödül olmuş

Bir konum varda kilitler misin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...