Ne olduğuna bağlı?Bana bi iyilik yapar mısın.
Ne olduğuna bağlı?
ds yok ya hiç girmeyeyim o konulara. Geçen girdim, çıkamadım.https://fav10.net/forum/threads/en-favori-yabancı-Şarkı-2016-yarı-final-shakira-vs-ariana.268814/
https://fav10.net/forum/threads/en-favori-yabancı-Şarkı-2016-yarı-final-sia-vs-rihanna.268815/
Ariana ve Rihanna için oy istiyorum.aha MS'de ikisinede iyi verdiğin zamanlar olmuştu. Yaparsın diye düşündüm.
ds yok ya hiç girmeyeyim o konulara. Geçen girdim, çıkamadım.
Yok, cidden haksızlık oluyor. :/Sessiz sedasız gir çık hem daha soracağım sorular var. Kalitesi atabilirim sorularımın.
Yok, cidden haksızlık oluyor. :/
Sıla'ya kendi özgür irademle veriyorum oyu. d Şimdi iki konuda da dediğin isimlerin tam tersi oy kullanırım gibi eğer şarkıları dinlersem. Çünkü Ariana kim bilmiyorum ve Sia'nın şarkılarını beğeniyorum genelde.Olmuyor zaten millet inadına oy veriyor. Sıla'ya oy veriyorsun bize de ver.
Sıla'ya kendi özgür irademle veriyorum oyu. d Şimdi iki konuda da dediğin isimlerin tam tersi oy kullanırım gibi eğer şarkıları dinlersem. Çünkü Ariana kim bilmiyorum ve Sia'nın şarkılarını beğeniyorum genelde.
Oldum sanırım ya. Ama ona söyleyemedim. Şu an ona aşık olduğumu bilen arkadaşlarım var ve normal karşılıyorlar. Hatta kimseye söylemediğim zamanlarda bile bunun esprisi yapılıyordu.erkeklerden hoşlanıyorum demişsin hiç aşık olduğun bir erkek oldu mu?
diyelim aşık oldun birine ailene söylermisin istemeye gidelim diye kusura bakma erkek erkeği nasıl ister bilgim yok
nasıl olsun diğeri erkek değil mi top mu o top değilse nasıl evleneceksiniz?Oldum sanırım ya. Ama ona söyleyemedim. Şu an ona aşık olduğumu bilen arkadaşlarım var ve normal karşılıyorlar. Hatta kimseye söylemediğim zamanlarda bile bunun esprisi yapılıyordu.
Valla isteme olayları falan çok eğlenceli olur bence. Evlilik teklifini eden kişi, diğer kişiyi istemeye gidebilir Heteroseksüel dünyanın getirmiş olduğu şeyleri eşcinsel dünyaya aktarınca değişik bir renk geliyor. ama evlilik bana uzak, her iki cinsle de.
nasıl olsun diğeri erkek değil mi top mu o top değilse nasıl evleneceksiniz?
diyelim evlendiniz nasıl olacak o iş