Öncelikle hoş geldin odaya.
1) Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
2) Gerçekten eşcinsel misin, yoksa öylesine mi paylaşıyorsun? Cidden anlayamadım, geçip soramıyorum da. Hazır oda açılmışken sorayım dedim.
Forumun görüp görebileceği en aktif, en herkesle iletişimi olan kişi olabilirsin. Ve kimseyle de kötü anlaştığını görmedim. Ama gel gör ki o herkesin içinde ben yokum. Seninle bir konuda denk gelip de hiç mesajlaşmadık sanırım. Bu yüzden seni; fikirlerinle tanıyamadım. Muhtemelen çoğu heteroseksüel kadın -öyleyim demedim ama varsayıyorum- gibi erkek zevkinin kötü olduğu önyargısına da sahibim.benim hakkımdakı düşüncelerini alayım önce diğer sorular sonra @berkann
ahh teşekkürler cnmForumun görüp görebileceği en aktif, en herkesle iletişimi olan kişi olabilirsin. Ve kimseyle de kötü anlaştığını görmedim. Ama gel gör ki o herkesin içinde ben yokum. Seninle bir konuda denk gelip de hiç mesajlaşmadık sanırım. Bu yüzden seni; fikirlerinle tanıyamadım. Muhtemelen çoğu heteroseksüel kadın -öyleyim demedim ama varsayıyorum- gibi erkek zevkinin kötü olduğu önyargısına da sahibim.
Geçen seferki konumda oldukça politik davranarak herkese kötü şeyler yazmaktan kaçınmışım. Ancak bu sefer kötü şeylerinizi özellikle aramaya çalışıyorum. Umarım bulurum.
Senin hakkında daha önce itiraf konusunda bir şeyler karalamıştım. Tekrar edeyim yine. Bence kindar birisin. Sana yapılanı unutmuyorsun ve zamanı gelince intikamını alıyorsun. Valla en iyisini yapıyorsun aslında ha. Seni üzeni sen de üzeceksin, acıma yetime... Ve tahminince bunun aynısını arkadaşların için de yapıyorsun. Onların düşmanı senin de düşmanın oluyor. Arkadaş canlısı birisin genel olarak eğlencelisin de.Benim hakkımdaki düşüncelerini sormak isterim
Kindarlık değil ama anlık hırsımı çıkarırım o kişiden sonra da söner gider içimdeki şey. Arkadaşlarımı da korumak kollamak önemlidir tabi. Sıla abartılmayacak biri değil bence Ozanla aramızda bir şey Yok takılıyorumSenin hakkında daha önce itiraf konusunda bir şeyler karalamıştım. Tekrar edeyim yine. Bence kindar birisin. Sana yapılanı unutmuyorsun ve zamanı gelince intikamını alıyorsun. Valla en iyisini yapıyorsun aslında ha. Seni üzeni sen de üzeceksin, acıma yetime... Ve tahminince bunun aynısını arkadaşların için de yapıyorsun. Onların düşmanı senin de düşmanın oluyor. Arkadaş canlısı birisin genel olarak eğlencelisin de.
Ses konusunda yetkin birisi değilim ancak bence sesin arkadaş ortamında, işte bi rakı masasında ya da ev partisinde şarkı söyleyebilecek kadar iyi. Ay bir de Sıla'yı tamam seviyorum da abartmasak mı? Her şeyini beğenmeye gerek yok ki.
OzaN'la aranızda ne geçti, şakalaşıyor musunuz, bi fikrim yok amma yiyin birbirinizi.
Ne ara moddun, ne ara admin oldun anlayamadım cidden. Ama genel yönetici tipinden uzaksın. -alt sınıf üyelerle samimi olabilen, şakalaşabilen ancak bu samimiyet duygusunu işini yansıtmayan birisin- Gerçi altı üstü forum yani sanki Apple ceo'su gibi bahsettim.Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
Ben seni bir ara sevmiyordum ya acaba neden? Hırslı mı gözükmüştün gözüme acaba? Pek hatırlayamadım. Zaten baya öncedendi. Genel olarak pek konuşmadığım,Benim hakkımda ben düşünüyorsun, @berkann
Evet kankam Ahmet beni değiştirdi.Ne ara moddun, ne ara admin oldun anlayamadım cidden. Ama genel yönetici tipinden uzaksın. -alt sınıf üyelerle samimi olabilen, şakalaşabilen ancak bu samimiyet duygusunu işini yansıtmayan birisin- Gerçi altı üstü forum yani sanki Apple ceo'su gibi bahsettim.
Olumsuz bir şeyler yazmadan yollamayacağım ya. Adın Atacan mıydı, Afacan mıydı -böyle bir isim var mı? hatırlayamadım ama her ikisi de kötü isimler. :/ Bu da pek olumsuz bir yorum olmadı ama idare et artık. :/ Hıh, buldum. Ahhhyy o avatar, lütfen değiştir artık lütfen.
Ben seni bir ara sevmiyordum ya acaba neden? Hırslı mı gözükmüştün gözüme acaba? Pek hatırlayamadım. Zaten baya öncedendi. Genel olarak pek konuşmadığım,
-EVET KİMSEYLE KONUŞMUYORUM BAŞIM BAĞLIYMIŞCASINA- bir şeyler paylaşmadığım birisin. Ahmadla arkadaş olman, sana karşı olumlu bir önyargıyla yaklaşmamı sağlamıştı. Bunlar dışında aklıma bir şey gelmiyor ya bu soruda iyi değilim pek.
Şarkı konusuna hala etiketliyorsun. :/ Yarışma bitecek zaten.
Seninle tanışmadık ama -sanırım herkese yaptığın gibi- benim de mesajlarımı fazlaca beğenmenle fark ettim seni. Bir ara bu fazla beğenmen eleştiri konusu olmuştu ancak bence bir sorun yok bunda. Pozitif enerji oluyor, olumlu etkileşimlerin gelmesi. HIH tabi beğeneceksiniz, BEĞĞNH yazdım deyip bi özgüven patlaması yaşıyorum. Ama bazenleri de hiç bakmıyorum "alıntı" dışındaki bildirimlere. Ruh halime bağlı.Benim hakkımda ne düşünüyorsun pek tanışmadık ama
nerelisin burcun ne