Fav10 Sorgu Odası - Hafta 60 - Sorgudaki İsim: Çiğdem-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Çiğdem- cocuğun eşcinsel çıkarsa tepkin ne olur.
aa allah korusun 😱 ben bşraz eski kafalıyım 90lar çocuğu oldum içinmi bilmiyorum escinsel olayına çok tepkiliyim

hani tepkili olanlarada senin oğlun olursa anlarsın derler o söz aklıma gelir hemen oğlana yüklenmem ee oğlumu dışlayamıyorsam diğer escinselelrede az tepki göstermemeye çalısırım ama oğlumuda piskolojik tedavi ne gerekiyorsa yardım ederim düzelene kadar

Bir tane sorayım gelince okurum.

Evlediğin adamın 5 sene sonra gay olduğunu öğreniyorsun tepkin ne olurdu?
Sizin sorunun tam tersi.
@Doğu @Tolstoyevski
haruna dedğim gibi çok tepkiliyim escinsel olaya ama oğluma destek olurdum düzelmesine dedim kocamıda hemen boşuyorum demem birde sizin basınıza gelse anlarsınız sözlernden dolayı escinsel olayada biraz tepkisiz bakmaya baslardım

5 yıl kaldıysa demekki erkeklik görevide var piskolojik tedavide hertürlü desteği verir düzeltmeye çalısırım evliliğimizi kurtarırım inş

Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
Foruma ilk geldiğimde biraz ayy larım smile kullamından az tartışmıştık ama frumlara yeni yeni alısma dönemleri çoklu kullanmakta hosuma gidiyor geçende 2013 lerden haruna baska forumdan gösterdim yazımı yine aynıyım
y halflerini düşürdüm simleiyide 3 uğurlu sayımdır 3 indirdim ama huylarımdan vazgeçmedimki oyüzden sevildiğimi dşünüyorum

sonradan hakkında iyi şeyler düşünmeye basladım tubadan dolayı hernekadar ceza versende ama sonra sizde anladınız benim kişişel sorunum yok tüm ecünnülere klasik hareketlerim
seni değil kendimi anlatır gibi oldum ama
aramızda bir kırgınlık olmadı onu anlatmak istedim foruma dönmenede sevindim çoğu kişiden saygı görüyorsun

Beni özledin mii
ahh özledik tabikide ara sıra yaırşmayı sunarken seni anıyorum iyi anlamda

2 yıl önceden bir akım baslattın biraz sona gelsekte hala oyalanıyoruz sayende

ama ozamanda diyordum sohbetlerde iletişim kurmanı bekliyoruz diye inş bunu yaparsın geçte olsa yarışamdan ibaret değil sonucta aile ortamı burası aktif görürüz inş seni

Giresunca nasıl bir dil?
Öğrenmesi kolay mı? Türkçe'ye yakın diyorlar?
@Çiğdem-
hhahah aa aslında giresunda laz yoktur ama ee köyde büyüdük laz şivesinden farklı bir şivemiz vardır bizimde kelimleere farklı anlamlar koyarız elektiriğe ışık kaçtı gibi bugüne böğün gibi bahçelerde huu diye haberleşiriz falan
gidemiyom gelemiyom gibi laflarıda çok yuvarlarız ben forumdada konuştuğum gibi yazıyorum doğallık önemli

rica ederim inş

sohbet konularında olsun sohbet ederken olsun özel çok şey söyledim şimdi yine favori editoırluktan bahsedip aynı şeyleri demek istemedim

farklı yorum yapmaya çalıştım cnm benim gözümdeki değerimi zaten biyorsunuz özel dostluk olarak gördüğümü

forumdan gitmeni engelleme kalmana sevindim konusuna girsem yine tekrara düşecez nekadar iyi şey varsa demişiz
oyüzden farklı şeyler demeye çlıstım

Gerçek yaşin ne 25 deme inanmiyoruz 28 aşagisi kabul edipmiyor
@Çiğdem-
sen gelmeden cevaplayıp kaçmaya çalısıyordum

vlla lise üni dönemlerinde 3 defa farklı aşklar oldu ama sonra çok uzun zamandır yelnızım hemde okadar teklife rağmen
ben kızlar gibi aşk meraklısı olmadım bazıları sevmediği halde erkek sevsin yeter diye kabul ediyor beni seven yok diye ağlıyor
benim sevgiden yana hiç sevgisilizk çekmedim diye rahatım sanırım

kızların genelde erkeklerden yana gelen eleştiriler tripli olusundan
ama öyle diyenlere genelleme yapmayın diyorum hepimizde değiliz

tabi kadınlıktan gelse gerek arada bizde duyguşşalıp trip edebliyoruz ama sık değil bunu sıka yaymamak lazım 40 yılın başı olmalı ozaman erkekler şikayet etmiyor
ben neşeli olsuumdan tribe bağlamıyorum sanırım ama karadeniz insanında bir sıcak kanlılık sevecan hoşgörü vardır benim genlerimde hepsinin karışımı var

Benim hakkımda düşüncelerini söyle
Hernekadar sinirli erkek gibi görünmeye çalıssanda özünde sempatik eğlenceli oldunu zaten görüyoruk

fotondada tam kafamdakı tipin çıktı ortaya o ağır abi duvarında yıkılmış oldu

rihanna emir sevdiğin şeylerde yaırmada olsa çok ciddiye alıyorsun ama musti konusunda bende sizin kadar olmasamda biraz ciddiye alırım insan sevdiği şeylerede görüşme bile sahip çıkmalı

forumdan ayrılmana üzülmüş gelmene sevinmiştim tekrar gitmenede üzülüyordum bliyorsun diğer üyeleri bilmemde ben kendi adıma kaldığına mutluyum kaç eğlenceli üye varkı forumda çoğu içi geçmiş 70 yasında huysuz dede gibi takılıyor

Son düzenleme:
Olsun canım insan yine de duymak istiyor

O zaman başka sorulara geçelim.

Bir kardeşin olsun ister miydin
Eğer cevabın evetse kız mı tercih ederdin erkek mi

Teşekkürler bi tanem.

Haha sesli güldüm.
Tam @Çiğdem-'lik sorular cidden.

Aaa bizim forumun tatlı cadısı @Çiğdem- miş konuk kolay gelsin cnm
benim sorularım şu
1.benim hakkımdaki düşüncen ne
2.vadi ile nasıl tanıştın yani ilkk bölümden berimi izledin sonradanmı başladın
3.Necati Şaşmazın ilk sahnesini gördüğünde tepkin ne oldu ne dedin ilk sözün ne oldu

4.burcun ne özelliklerini taşıyormusun
bu kadar kolay gelsin cnmm

Sence o bahsettiğimiz Muhteşem 4'lü buluşması nasıl geçer? Alternatif bir evren yaratarak buluşma sürecimizi ve nasıl olacağını anlatır mısın?

Olsun canım insan yine de duymak istiyor

O zaman başka sorulara geçelim.

Bir kardeşin olsun ister miydin
Eğer cevabın evetse kız mı tercih ederdin erkek mi
aa tabi 100 defada duysa mutlu oluyor az olsa telafi etmişimdir umarım
forumdakı önemini biraz öne çıkarmak istedim malum millet birbirini övmekten nedense korkuyor insan arkdsının başarından mutlu olur o açıdan biraz öveyim dedim seni

sorulara cevaplıyayımda soruna cevap veirirm birazdan sırayı bozmıyayım cnm

Şarkı ile ilgili yorumun ne

Ben ne zaman ağıt abi oldum. Hep gevşek biriydim sadece benden daha gevşekleri var forumda kamufle oluyordum

Tartışmayı kavgayı seviyorum. Belki o sırada ağır durdum.

Evet ciddiye alıyorum biraz daha şurada Beren var. Çılgın atacağız. Ama beni biraz tetikleyen karşı tarafın pis olması. Hep pis kişiler rakibi destekliyor ortalık karışıyor.

Şu ana kadar hiç soru sormadım burada ama sana sorabilirim belki.

Benim eski kullancı adımı hatırlıyon mu
aa tabi ben sana hala anarken cengo diye analtıyorum arkdslarıma alışmısız ayoll

1- saddama üzülmüştüm ben yaa köyden dua ediyordum çocukken severdim çünkü

2- hiç iyi birşeyi örnek almıyoruz gidiyoruz vahseti örnek alıyoruz türk milleti diyelim 😵

3- Cem yılmazı sevmiyorum ben yaa tolga çevik daha iyi ama oda biraz köreldi umarım normale döner eli ayağı düzgün yeni nesilden tek komedyenimiz bence cem hikaye

4- bacağında kıl bırakan oldunu sanmıyorum hele etek şort giyiyorsa her dısarı çıkarken kontrol eder
kol kısmında bazı eleştiriler geliyor sitelerde görüyorum kol kılı görünüyormus ıy mıy diyorlar biraz uzamadan alınmıyor hem bazılarında alınca dahada gür çıkıyor kol öyle diğer yerlere benzemez bilip bilmeden konuşmamaları lazım

5- hitler öldü bence michael hakkında şüpheliyim ama teorilerimiz tutmuyor ölmüştür
aa merlin dizisi izlerdik onuda hala yaşıyor diyorlar ona ianırım işte

6- sen biraz değişik birisin uzaylı diyoruzta öyle
kuru kafa demek sana hosuma gidiyor avatarın korkutucuda olsa bunu demem için değiştirme
bazen farklı teorlerin tepkide görse vazgeçme dürüstlük önemserim ne düşünüyorsan onu diyorsun

Gamsız biri misin.
neşeliyim diyelim
bizimde derdimiz tasamız oluyor dedem vefat etti malesef onun öncesinde tansiyon sorunu yaşıyordum ama herşeye rağmen pozitif enerjimden vazgeçmiyorum buna zorlamıyorumda genetik yapım böyle iyiki

Neden kadınlara karşı bir sevgisizliğin var
beğendiğin kadın sayısı 5 taneyi geçmiyor.
aa aslında reel hayatımda değil sokaktakı kadınlara karşı değilim onların öncüsü gibiyim
tvdeki ecünnülere karşıyım yeni nesilden gerçekten güzel olan gerçekten iyi oyuncu olan kaç kişi var 5 i geçmez zaten
aldıklara paralara yazık dahada sinir oldum şuan

Yaşlanmak sana korku veriyor mu?
ölümü istemiyoruz ama gencte demiyeyimde biraz orta yaşlarda ölsem üzülmem elden ayakta düşmemek lazım yaşlılık ölümden daha korkutucu geliyor keşke vampir gibi sabit yaşta kalsak 30 olup öyle kalsak sonsuza kadar yada bana 30 yasında 30 yıl öyle kalıp ölsen deseler yaşlanmadan onuda kabul ederim

Evlendiğin adam ilerde seni aldatırsa tepkin ne olur?

çok sammimiyetimiz olmadı ama değerli juririmden birisin oy dağılımını beğeniyorum bazen @pompy gibi beyin yakan yorumlarında olsa oda renk katıyor

son dönemde konularda daha aktif olmaya basladın böyle devam et daha iyi tanıyalım seni

Şu ana kadar hiç soru sormadım burada ama sana sorabilirim belki.
bunu hakkındakı düşüncelerin olarak kabul edeyim istersen sıran gelince cevaplıyayım

Teşekkür ederim canım
Sen de çok önemlisin forum için, yokluğunda bunu daha iyi anladık
Hep birlikte daha nice senelere inşallah

Bekliyorum sıramı

şarkı zaten sevdiklerimden etkinlikte desteklemiştim biraz

ms de korkutuyordun milleti cnm senden çekinenler vardı

şarkı zaten sevdiklerimden etkinlikte desteklemiştim biraz

ms de korkutuyordun milleti cnm senden çekinenler vardı

Ciddi misin.😱 Ben hiç korku saldığımı falan düşünmemiştim. Beni sevdikleri için oy veriyorlar sanıyordum. Benden tek korkan @pompy oda zaten herkesten korkuyor.

Kanal D, ATV, Show, Star, Fox, TV8, TRT1 hepsini en çok sevdiğinden en az sevdiğine doğru sıralar mısın?

Birde @sokak sanati'nın raporlu deli olduğunu düşünüyorum diyordun hala aynı düşüncede misin?

Bu forumda en insancıl benim. Ne delisi. Asıl deli raporun senin vardır. Fake hesabını biliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...