sorularızı bekliyoruz
çocuk sizin yüzünüzden 2 haftadır dertli kederli dolasıyor forumda@Tolstoyevski ve benim gibi kasvetli konuklardan sonra ortamı neşelendiriyim demiş Ataç @mrt-06
Aslında bu haftanın konuğu @berkann'dı. Kendisini Haziran ayına aldırdı.@Tolstoyevski ve benim gibi kasvetli konuklardan sonra ortamı neşelendiriyim demiş Ataç @mrt-06
Aslında bu haftanın konuğu @berkann'dı. Kendisini Haziran ayına aldırdı.
Çiğdem 61. haftaydı.
Ataç demek BERAT
sizinde soruları alalım çok bekletmicem@Tolstoyevski ve benim gibi kasvetli konuklardan sonra ortamı neşelendiriyim demiş Ataç @mrt-06
Bende katılırım belki yakında hiç katılmadım yaz gelsinKraliçemiz halkın sorularını yanıtlıyor.
@Bully @RüzgarGülü @OzaN @BesaleT @Tolstoyevski @MEnes @Çiğdem- @denizz19 @xemrexxx @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @EFE UYSAL @Harunnn60 @Dosi @MasacRE- @Yakamoz-Asi @destere @EFE UYSAL @tolgab @Polat Şaşmaz @cookies @berkann @Doğu @Maskeli Fedai
Şımartmayın şu cocuğu sonra başımıza çıkıyor.Klasik soruyla başlıyım.
Benim hakkımda ne düşünüyorsun? Uzun yorum demiycem zaten uzun yaparsın.
Onu @destere'ye sormak lazım.
Klasik soruyla başlıyım.
Benim hakkımda ne düşünüyorsun? Uzun yorum demiycem zaten uzun yaparsın.
Onu @destere'ye sormak lazım.
@Çiğdem- yanılmıyorsam sorgu odasına 3.girişin canım, hayırlı olsun
Klasik soruyla başlayalım o zaman, benim hakkımda neler düşünüyorsun bakalım
evet ama 2014 deydi 3 yılda düşünceler daha oturdu tabi yeni kişilerde geldi gitti bakalım ne diyecemNe zaman evlenicen. @Çiğdem-
Eltim iyidir ya.Şımartmayın şu cocuğu sonra başımıza çıkıyor.
Ben 2. oldu sanıyordum @Bully.evet ama 2014 deydi 3 yılda düşünceler daha oturdu tabi yeni kişilerde geldi gitti bakalım ne diyecem
@Harunnn60 a pas geçme cevabımda oluyormu @mrt-06
aa @xemrexxx @destere sorularından korkuyorum
Seni Ramazan'da alırız o zaman olur mu?BHND?
Bende katılırım belki yakında hiç katılmadım yaz gelsin
ne istersen sor cnm biraz değişik sorulardan
Şimdi çıkmam gerekiyor klasik sorularımı gece sorarım.ne istersen sor cnm biraz değişik sorulardan
Adminsin daha mantıklı bir soru sorabilirdin bence. Evlilikte ilk gece diye birşey var orda tüm sorular cevaplaniyorBir tane sorayım gelince okurum.
Evlediğin adamın 5 sene sonra gay olduğunu öğreniyorsun tepkin ne olurdu? Sizin sorunun tam tersi. @Doğu @Tolstoyevski