PART II İyi Okumalar
SORU;
CEVAP; Öncelikle forumun yönetiminden şikayetçi olduğum bilinen bir gerçek. Yönetimde hep aynı görüşte insanlar var. Dolayısıyla hep belli bir kesim ceza yiyor, diğer kesim tolare ediliyor çoğu zaman. Bundan mütevellit eğer admin bel olsaydım iki görüşten de insanların bulunduğu bir yönetici kadrosu tertip ederdim. İkincisi ise şarkı yarışmalarındansa bu etkinlik gibi üyelerimizin iç dünyalarına ışık tutacak etkinlik ve içeriklere ağırlık verirdim. Yarışma yarışma nereye kadar
İçimiz dışımız yarışma oldu
SORU;
CEVAP; Eskiden Saadet Partisi derdim fakat şu an sanırım Milliyetçi Hareket Partisi
SORU;
CEVAP; Veririm tabi
Bu arada Kara Sevda'yı annem de izliyor onu kızdırıyorum arada ''Emir Kozcuoğlu adamdır'' diyip
Terlikle kovalıyor
Kendisi ağır bir Emir antisi
SORU;
CEVAP; Bu soru en kolay soru galiba sık sık ban yediğim için teknik olarak arada sırada forum olmuyor hayatımda
Şaka bir yana forum sayesinde çok iyi dostluklar edindim. Burayı seviyorum zaman zaman sinirlerimi zıplatsa da
Herhalde Twitter'da daha sık takılırdım veya oyunlara ağırlık verirdim artan zamanda
SORU;
CEVAP; Seni foruma üye olmadan önce de tanıyordum ziyaretçiyken. Reyting yorumlarına bakarken ismin gözüme çarpıyordu. Seviyeli ve ciddi bir insansın. Foruma geldiğimde ''keşke bırakmasaydı da tanışma fırsatımız olsaydı'' dediğim yegane isimlerdendin. İyi ki tekrar döndün. Ha bir de güzel Türkçemizi çok iyi kullanıyorsun, imla kurallarına uyuyorsun diğer üyelere örnek bir yanın da bu
SORU;
CEVAP; Kurtlar Vadisinin en sevdiğim karakterlerinden biri olan Doğu Eşrefoğlundan dolayı. Kendisi tam bir devlet adamıdır, yürüyen devlettir
Onun dışında manası da beni yansıtıyor. Herkes gider tersine ben giderim Mersin'e hesabı Batı toplumuna ilgi duymasındansa Türklüğün ve Müslümanlığın çıktığı topraklar olan, güneşin doğduğu, dünyanın en bereketli topraklarına sahip olan yerkürenin Doğusuna olan hayranlığımı vurgulamak da madalyonun diğer bir yüzü. Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlara bağlamadan senin hakkında ne düşündüğüme geçeyim
Açıkcası çok da muhabbetimiz yok. Fakat geçen sene iyi goygoy yapmıştık durum güncellemesinde. Herkese yaptığın ben aslında kızım muhabbetinle ben de trollenmiştim. Kafa adamsın, alkolü bırakmasam oturup içerdik
Umarım daha çok aktif olursun
SORU;
CEVAP; Evet. İlk kez bir dişi tarafından uyarıldığımda
Bana yere çöp atma demişti kızın biri
SORU;
CEVAP; Aga asıl senin gibi bir adamın övgüsüne mahzar olabilmek bir şereftir. Senin gibi yozlaşmamış insanların hâlâ bu topraklar üzerinde yaşadığını görünce kendimi ayrı bir mutlu adlediyorum. Çölde bir vaha gibisiniz. İnşallah aga seninle gerçek hayatta tanışmaktan büyük onur duyarım, memnun olurum. Rabbim nasip eder inşallah.