O zaman da ben okumam durum eşitlenir Atacan'ın yorumlar mı benim yorumlar mıDoğru yoldasın. Mesela bunu sürdürmek için Aşkın Peşinden'i başından itibaren okuyup yorumlayabilirsin.
O zaman da ben okumam durum eşitlenir Atacan'ın yorumlar mı benim yorumlar mıDoğru yoldasın. Mesela bunu sürdürmek için Aşkın Peşinden'i başından itibaren okuyup yorumlayabilirsin.
Baştan kaçırdık onu maalesef.Doğru yoldasın. Mesela bunu sürdürmek için Aşkın Peşinden'i başından itibaren okuyup yorumlayabilirsin.
O zaman da ben okumam durum eşitlenir Atacan'ın yorumlar mı benim yorumlar mı
İkinizin yorumları.Baştan kaçırdık onu maalesef.
ama benimkine neden ön yargıyla bakıyorsun seni emre hannibaloğlu olarak halkın polisine aldım düşmanın kovulduğun kanalı talk show sırasında canlı bomba bombalı börekle patlatıcakTotal marul , siska evde kalmişa geçilmiş AB de
Rekor kirmak bizim isimiz kanka
eskiden Benim dizilerim öyleydi
benim en iyi giden işlerim hep şikayet alırİtiraflar @mrt-06 'ya geçince ağır total olmuş. Revan döneminde AB bir isti oysa ki. Her halde itirafların anonimliği bunda etkili.
O zaman da ben okumam durum eşitlenir Atacan'ın yorumlar mı benim yorumlar mı
Aşkın kurası 92 yorum du niye eklemedin sana bir şey mi yaptımİkinizin yorumları.
Lacivert 400 mesaj yapmış 9 alması lazım ayrıca ve ben Reyting imi söylermisinO zaman da ben okumam durum eşitlenir Atacan'ın yorumlar mı benim yorumlar mı
pazartesi yayınlandı ama ben neden pazartesi salı hallediyorum yoksa listeye giremez ön yargılarından@Aserat İkidir Eflatun yayınlandığı gibi yayınlıyorsun reytingleri beni listeden çıkar