O zaman da ben okumam durum eşitlenir Atacan'ın yorumlar mı benim yorumlar mıDoğru yoldasın. Mesela bunu sürdürmek için Aşkın Peşinden'i başından itibaren okuyup yorumlayabilirsin.![]()
![]()
O zaman da ben okumam durum eşitlenir Atacan'ın yorumlar mı benim yorumlar mıDoğru yoldasın. Mesela bunu sürdürmek için Aşkın Peşinden'i başından itibaren okuyup yorumlayabilirsin.![]()
![]()
Baştan kaçırdık onu maalesef.Doğru yoldasın. Mesela bunu sürdürmek için Aşkın Peşinden'i başından itibaren okuyup yorumlayabilirsin.![]()
![]()
O zaman da ben okumam durum eşitlenir Atacan'ın yorumlar mı benim yorumlar mı![]()
İkinizin yorumları.Baştan kaçırdık onu maalesef.![]()
ama benimkine neden ön yargıyla bakıyorsun seni emre hannibaloğlu olarak halkın polisine aldım düşmanın kovulduğun kanalı talk show sırasında canlı bomba bombalı börekle patlatıcakTotal marul , siska evde kalmişa geçilmiş AB de![]()
Rekor kirmak bizim isimiz kanka
eskiden Benim dizilerim öyleydi
benim en iyi giden işlerim hep şikayet alırİtiraflar @mrt-06 'ya geçince ağır total olmuş.Revan döneminde AB bir isti oysa ki. Her halde itirafların anonimliği bunda etkili.
![]()
O zaman da ben okumam durum eşitlenir Atacan'ın yorumlar mı benim yorumlar mı![]()
Aşkın kurası 92 yorum du niye eklemedin sana bir şey mi yaptımİkinizin yorumları.![]()
Lacivert 400 mesaj yapmış 9 alması lazım ayrıca ve ben Reyting imi söylermisinO zaman da ben okumam durum eşitlenir Atacan'ın yorumlar mı benim yorumlar mı![]()
pazartesi yayınlandı ama ben neden pazartesi salı hallediyorum yoksa listeye giremez ön yargılarından@Aserat İkidir Eflatun yayınlandığı gibi yayınlıyorsun reytingleri beni listeden çıkar![]()