🙂🙁😡🙁😕😎😛😀😳😳😱🙄FYok ama emoji kullanmadığın için yanlış anlaşılıyorsun..
🙂🙁😡🙁😕😎😛😀😳😳😱🙄FYok ama emoji kullanmadığın için yanlış anlaşılıyorsun..
Evet çaylak üyelerin bildirimleri gitmiyor bir süredir ama Ozan'la konuştum ben halletmeye çalışacak.Bir böyle kurtulursunuz bir daha girmiyorum demekle bir yere varamazsın bunu söyliyeyim öncelikle. İkincisi kurallar konusunu görmemiş olabilirsin,dikkatini çekmemiş ama mantıken isminden anlaşılır bir şey orası senaryo bölümü. Hadi bunlarıda geçtim adminle iletişime geçebilirsin zaten çaylak üyelerin bildirimi gitmiyor diye söylemişti @Bully?
Üzülecek bir durumda değil, forum burası alışırsın zamanla.
Lisedeki arkadaşım beni şikayet etti galiba oyüzden adını anmıyımEvet çaylak üyelerin bildirimleri gitmiyor bir süredir ama Ozan'la konuştum ben halletmeye çalışacak.
Onla bir alakası olduğunu sanmıyorum.Lisedeki arkadaşım beni şikayet etti galiba oyüzden adını anmıyım
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sana anlattımı olanları ozanOnla bir alakası olduğunu sanmıyorum.
Evet haberim var da Ozan sana özel bir ceza vermemiştir yani zaten hiçbir çaylak üyenin etiket bildirimi gitmiyor şu an.Sana anlattımı olanları ozan
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım o arkadaşım lisedeyken dert olmuştu mahalleden arkadaşımla birlik olurdu yenildin teknik direktörlüğün gidecek diyeEvet haberim var da Ozan sana özel bir ceza vermemiştir yani zaten hiçbir çaylak üyenin etiket bildirimi gitmiyor şu an.