'Fav10 Senaryo&Program Etkinlikleri' Bölümü Genel Kuralları (2016)

Şu iki kural senden kurtulmam için yeterli :A @Aserat
Tekrar tekrar etiket yapmayınız.

Alakasız konularda, chat ya da özel mesajla, üyelerin profilinde dizi ya da yarışmalarınızın reklamını yapmak yasaktır. Tespit edildiği durumda ilk olarak uyarı daha sonrasında ilgili etkinliğiniz 2 hafta süreyle yayınlanması yasaklanacaktır.

Bu arada forumda en büyük eksiklik röportaj programları MA yada ara verip @Yiğitt in Foruma Dair programını devralabilirim izin verirse :A

Sende Fav10 İtiraflarını başlat @mrt-06 :A
Ben olsam programımı sana vermezdim çünkü ne yapacağın belli olmuyor. :A

Şu iki kural senden kurtulmam için yeterli :A @Aserat
Tekrar tekrar etiket yapmayınız.<br />-

Alakasız konularda, chat ya da özel mesajla, üyelerin profilinde dizi ya da yarışmalarınızın reklamını yapmak yasaktır. Tespit edildiği durumda ilk olarak uyarı daha sonrasında ilgili etkinliğiniz 2 hafta süreyle yayınlanması yasaklanacaktır.
Olsun konudan sık sık etiketlerim. Hem o da olmazsa Twitter var. :A

Bu arada forumda en büyük eksiklik röportaj programları MA yada ara verip @Yiğitt in Foruma Dair programını devralabilirim izin verirse :A

Sende Fav10 İtiraflarını başlat @mrt-06 :A
Tabi alabilirsin, ben yokken duvarıma da her bölümün linkini at. Unutulmak istemem. :A

Ha konuda da ufak da olsa bahset adımdan. :F Ay ne yüzsuzüm. :A

O değil de kurallar yeniymiş lan ben de eski konu üzerinden konuşuyoruz falan sanıyorum. :F

Hayırlı olsun yeni kurallarimız, şimdi @Çiğdem- düşünsün. :A

Zaten tam 15 Temmuzda kalkmıştı oda demekki kanal sistemi olsun dedi 15 temmuz darbe teşebbüsü türkiye de tesadüf değil bence @mrt-06

Kurallae güzel olmuş.
İmla ve yazım kurallarına özellikle dikkat et @pompy :D
tamam telefondakileri yaparım benim derslerden kalmamın sebebi noktalama işaretlerini düzgün koyamadım diye kalıyorum

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kurallar yeni mi gelmiş 😱

Uzun zamanlar önce taa ben anamın beşiğini sallar iken kötü cadı pamuk prensese işkence çektirirken kırmızı başlıklı kızı kurt yerken de bu kurallar vardı @mrt-06 bu nasıl yenilik :A

Bu kurallar yeni mi gelmiş 😱

Uzun zamanlar önce taa ben anamın beşiğini sallar iken kötü cadı pamuk prensese işkence çektirirken kırmızı başlıklı kızı kurt yerken de bu kurallar vardı @mrt-06 bu nasıl yenilik :A
Hepsi yeni değil birkaçı yeni. :D Fazla değişiklik yapmadım.

Sen olmadığın zamanlarda güzelce çekip çeviririm orayı ama yetki bekliyorum hala. Bence uygun zaman geldi. :A @OzaN
Bu bölümde yetki veremiyoruz. :A

Etiketleme içindeki düzenleme bazı arkadaşların hit kazanmasını ve bol bol mesaj yazmasını engelleyeceği bazı arkadaşlar çok üzülmüş olacak ama olması gerekende buydu zaten.

Ayrıca @pompy neden cevap verilmiyor bir türlü anlamıyorum. Adam haklı bazı bildirimleri bana gelmiyor.

Etiketleme içindeki düzenleme bazı arkadaşların hit kazanmasını ve bol bol mesaj yazmasını engelleyeceği bazı arkadaşlar çok üzülmüş olacak ama olması gerekende buydu zaten.

Ayrıca @pompy neden cevap verilmiyor bir türlü anlamıyorum. Adam haklı bazı bildirimleri bana gelmiyor.
Benim tahminim lise dizisinden sonra bildirim cezası yedim

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O değil de kurallar yeniymiş lan ben de eski konu üzerinden konuşuyoruz falan sanıyorum. :F

Hayırlı olsun yeni kurallarimız, şimdi @Çiğdem- düşünsün. :A
İşim noktalardan zorlucak