Benim yetkim olsa ben düzeltebilirdim ama kader kısmet.Çünkü müsait değilim.
Benim yetkim olsa ben düzeltebilirdim ama kader kısmet.Çünkü müsait değilim.
Ben olsam programımı sana vermezdim çünkü ne yapacağın belli olmuyor.
Olsun konudan sık sık etiketlerim. Hem o da olmazsa Twitter var.Şu iki kural senden kurtulmam için yeterli@Aserat
Tekrar tekrar etiket yapmayınız.<br />-
Alakasız konularda, chat ya da özel mesajla, üyelerin profilinde dizi ya da yarışmalarınızın reklamını yapmak yasaktır. Tespit edildiği durumda ilk olarak uyarı daha sonrasında ilgili etkinliğiniz 2 hafta süreyle yayınlanması yasaklanacaktır.
Tabi alabilirsin, ben yokken duvarıma da her bölümün linkini at. Unutulmak istemem.
Ben olsam programımı sana vermezdim çünkü ne yapacağın belli olmuyor.
Olsun konudan sık sık etiketlerim. Hem o da olmazsa Twitter var.
Hayır Aşkın Alfabesi'ni aldığında ne yaptığını gördük. Tabii yap ama benim programım yayında olsaydı bayağı hezimete uğrardın.Ben @Yiğitt devam etmesini ister diye şey ettim yoksa kendim ayrıda yapabilirim
Tabi alabilirsin, ben yokken duvarıma da her bölümün linkini at. Unutulmak istemem.
Ha konuda da ufak da olsa bahset adımdan.Ay ne yüzsuzüm.
Bunu düşünücem.Benim yetkim olsa ben düzeltebilirdim ama kader kısmet.
@mrt-06 da aynı şeyi diyecek ama en fazla 2 proje yapma hakkın olduğunu biliyorsundur umarım.O zaman yarın senle ilk bölümüzü çekelim.
Soruları yarin yollasan anca cevaplayabilirim, yarın iş var benim. Ama akşama cevaplayabilirim. Ben gitmeden yayınlarsan güzel olur.O zaman yarın senle ilk bölümüzü çekelim.
Sen olmadığın zamanlarda güzelce çekip çeviririm orayı ama yetki bekliyorum hala. Bence uygun zaman geldi.Bunu düşünücem.
Soruları yarin yollasan anca cevaplayabilirim, yarın iş var benim. Ama akşama cevaplayabilirim. Ben gitmeden yayınlarsan güzel olur.
Forumda her zaman olması gereken bir format, muhakkak olmalı diye düşünüyorum.
tamam telefondakileri yaparım benim derslerden kalmamın sebebi noktalama işaretlerini düzgün koyamadım diye kalıyorum
sen iyice çaptan düştün hemen döndüğünde emekli olmuş olarak dönersin zatenO değil de kurallar yeniymiş lan ben de eski konu üzerinden konuşuyoruz falan sanıyorum.
Hayırlı olsun yeni kurallarimız, şimdi @Çiğdem- düşünsün.
Hepsi yeni değil birkaçı yeni.Bu kurallar yeni mi gelmiş 😱
Uzun zamanlar önce taa ben anamın beşiğini sallar iken kötü cadı pamuk prensese işkence çektirirken kırmızı başlıklı kızı kurt yerken de bu kurallar vardı @mrt-06 bu nasıl yenilik
Bu bölümde yetki veremiyoruz.Sen olmadığın zamanlarda güzelce çekip çeviririm orayı ama yetki bekliyorum hala. Bence uygun zaman geldi.@OzaN
Benim tahminim lise dizisinden sonra bildirim cezası yedimEtiketleme içindeki düzenleme bazı arkadaşların hit kazanmasını ve bol bol mesaj yazmasını engelleyeceği bazı arkadaşlar çok üzülmüş olacak ama olması gerekende buydu zaten.
Ayrıca @pompy neden cevap verilmiyor bir türlü anlamıyorum. Adam haklı bazı bildirimleri bana gelmiyor.
İşim noktalardan zorlucakO değil de kurallar yeniymiş lan ben de eski konu üzerinden konuşuyoruz falan sanıyorum.
Hayırlı olsun yeni kurallarimız, şimdi @Çiğdem- düşünsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?