Haftaya görücem bu neşeni.bu erkeklerin yaptıkları zaten yetti bu gariban herifte oyun için elini koymuş keseri geçiriyorum eline biraz rahatlarız ayoll @mrt-06 @Harunnn60
Haftaya görücem bu neşeni.bu erkeklerin yaptıkları zaten yetti bu gariban herifte oyun için elini koymuş keseri geçiriyorum eline biraz rahatlarız ayoll @mrt-06 @Harunnn60
ahah aa en azından son gıcık oyunu her türlü geçtim ayoll bundan korkuyordum benHaftaya görücem bu neşeni.
150-160 geçince fare çok kaymaya başlıyor bardakları kullansanda
Bırak peşimi
Moderatör olduğum gün hepinizin suratını merak ediyorum. Dostum dediklerim benimle beraber sevinirken, sen ve senin gibiler ağlayacak.
Senin moderatör olma ihtimalin bugün Ogeday'in şampiyon olma ihtimali kadar işte
Bu destekle Buli'yi tahtından bile indiririm ben.Bunu görmemiştim ben siz söyleyince geldim Yazık la nasıl da inanmıştı ama biliyor musun Ademin şampiyon olacağına Moderatörlük için de desteklerimiz senle Darklegend arkandayız
Kendisi zaten bu acıyla bir süre ortalıkta görünmeyebilir O olmadı Efe de var ikisinin toparlanıp gelmesi epey zaman alacak yerlerine sen bakarsın olmazsaBu destekle Buli'yi tahtından bile indiririm ben.
Avatarda ki sen misin, şekil çıkmışsın.Kendisi zaten bu acıyla bir süre ortalıkta görünmeyebilir O olmadı Efe de var ikisinin toparlanıp gelmesi epey zaman alacak yerlerine sen bakarsın olmazsa
Köriciğim sağolsun kupasıyla şekil bir poz vermiş, biz de kaçırmayalım dedik Bu sene ne kadar tuttuğum takım, sporcu falan varsa kazandı ya baya sevindirdiler beniAvatarda ki sen misin, şekil çıkmışsın.
Aklima tennis maçı geldi oradada ikimiz ortak noktada buluşmuştukKöriciğim sağolsun kupasıyla şekil bir poz vermiş, biz de kaçırmayalım dedik Bu sene ne kadar tuttuğum takım, sporcu falan varsa kazandı ya baya sevindirdiler beni
Ben de 2'ye yakın yaptım ama altta score yazısı varmış, oraya basmayı unutup yeni oyunu başlatınca benim de kaydedilmedi.
Basmama rağmen kaydetmedi.Ben de 2'ye yakın yaptım ama altta score yazısı varmış, oraya basmayı unutup yeni oyunu başlatınca benim de kaydedilmedi.
kaydetmiyor sanki bazı skorlarda yaBasmama rağmen kaydetmedi.
Orada bir kaydetme tuşu var acaba basmıypr müsünüz yoksa yanlış yere mi basıyorsunuz
kaydetmiyor sanki bazı skorlarda ya
Basmama rağmen kaydetmedi.
2 tane basma yeri var birisi skor kaydetiyor diğeride oyunu tekrar baslatıyor onu karıştırmamanız lazım ayollBen de 2'ye yakın yaptım ama altta score yazısı varmış, oraya basmayı unutup yeni oyunu başlatınca benim de kaydedilmedi.
Ya benim karıştırdığım falan yok oyun bozuk. Bir 4.7 bir de 4.8 yaptım kabul etmedi. En sağ kenarda 4.8 li skorum yazsada sol tarafda hala 3.2 ile 1. gözüküyorum.2 tane basma yeri var birisi skor kaydetiyor diğeride oyunu tekrar baslatıyor onu karıştırmamanız lazım ayoll
play again yere basınca kaydetmiyor oyuna tekrar başlıyor birde yukarıda no score var oraya basınca kaydetiyor
hahha aa o durum benle yıldırımında basına gelmişti ama yıldırım ekran görüntüsü almasına rağmen gıcık @Yiğitt kabul etmemişti sende şansına küs cnmYa benim karıştırdığım falan yok oyun bozuk. Bir 4.7 bir de 4.8 yaptım kabul etmedi. En sağ kenarda 4.8 li skorum yazsada sol tarafda hala 3.2 ile 1. gözüküyorum.
play againe basma kaydeter bir takılma olmadıkça şuankı skorun ne oldu@Çiğdem- şükür sonunda kaydetti.