2017 Fav10 Sanal Survivor 7. Sezon 9. Oyun

Moderatör olduğum gün hepinizin suratını merak ediyorum. :A Dostum dediklerim benimle beraber sevinirken, sen ve senin gibiler ağlayacak. :A

Senin moderatör olma ihtimalin bugün Ogeday'in şampiyon olma ihtimali kadar işte :A

Bunu görmemiştim ben siz söyleyince geldim :A Yazık la nasıl da inanmıştı ama biliyor musun Ademin şampiyon olacağına :A Moderatörlük için de desteklerimiz senle Darklegend arkandayız :A

Köriciğim sağolsun kupasıyla şekil bir poz vermiş, biz de kaçırmayalım dedik :A Bu sene ne kadar tuttuğum takım, sporcu falan varsa kazandı ya baya sevindirdiler beni :A
Aklima tennis maçı geldi oradada ikimiz ortak noktada buluşmuştuk :)

Orada bir kaydetme tuşu var acaba basmıypr müsünüz yoksa yanlış yere mi basıyorsunuz(b)
kaydetmiyor sanki bazı skorlarda ya:(
Basmama rağmen kaydetmedi. :T:
Ben de 2'ye yakın yaptım ama altta score yazısı varmış, oraya basmayı unutup yeni oyunu başlatınca benim de kaydedilmedi. :(
2 tane basma yeri var birisi skor kaydetiyor diğeride oyunu tekrar baslatıyor onu karıştırmamanız lazım ayoll :A

play again yere basınca kaydetmiyor oyuna tekrar başlıyor :F birde yukarıda no score var oraya basınca kaydetiyor :A

2 tane basma yeri var birisi skor kaydetiyor diğeride oyunu tekrar baslatıyor onu karıştırmamanız lazım ayoll :A

play again yere basınca kaydetmiyor oyuna tekrar başlıyor :F birde yukarıda no score var oraya basınca kaydetiyor :A
Ya benim karıştırdığım falan yok oyun bozuk. :A Bir 4.7 bir de 4.8 yaptım kabul etmedi. En sağ kenarda 4.8 li skorum yazsada sol tarafda hala 3.2 ile 1. gözüküyorum. :D

Ya benim karıştırdığım falan yok oyun bozuk. :A Bir 4.7 bir de 4.8 yaptım kabul etmedi. En sağ kenarda 4.8 li skorum yazsada sol tarafda hala 3.2 ile 1. gözüküyorum. :D
hahha aa o durum benle yıldırımında basına gelmişti ama yıldırım ekran görüntüsü almasına rağmen gıcık @Yiğitt kabul etmemişti sende şansına küs cnm :F