2017 Fav10 Sanal Survivor 7. Sezon 9. Oyun

Yine gıcık bir oyun gibi gözüküyor. :A @Yiğitt @Çiğdem-
Ay yerim seni ben, sandalyeden kalktım şu an. EGOm oturuyor. :bhr: :love1: @Çiğdem- @Bully
Sen zaten o sıradan koltuklarda oturma, sen elmastan gümüşten yapılmış koltukları hak ediyorsun. :bhr:
aa iyiki dokunulmazım ayoll :F @Harunnn60 sizin takım zaten 5 kişi bence sondan 2 kişiniz elensin @Yiğitt e başvur :A

@mrt-06 @Yiğitt kıskandım ayol :F ego demişken mustimi sahneye almasak olmaz :Z

Ben çok etiketleme yapmam zaten öyle, gereken yerlerde az ve öz :D

Anladın mı bari sinsi göndermemi :A
@DarkLeqenD emiydi göndermen ? Bastan mesajlariniza bakmam gerekiyor anlamak için :A şuan daha ısınma turundayım
Kafam daha gezmedeki negatif enerjide kaldi :D sizlerle dağilir umarim :Z

Eros diyen bendim ama @Dosi kız sen ne ara eros diyordun darka :F
Ben diyordum tabiki hatta sen sonra demistin bende diyorum diye. Senden daha cok kullandim ben :D

Ben çok etiketleme yapmam zaten öyle, gereken yerlerde az ve öz :D

Anladın mı bari sinsi göndermemi :A

@Dosi'den aklımda kalmış benim abla, ilk kim demiş bilemem :A

:Fİlk eros benim ya ona ben erosum derim hep demii @DarkLeqenD

@DarkLeqenD emiydi göndermen ? Bastan mesajlariniza bakmam gerekiyor anlamak için :A şuan daha ısınma turundayım

:F:Fİlk uçakla geleyimde o isveçe o misarliktekileri bir döveyim benn nasıl zeynebimin canını sıkarlarrr atıyosun o enerjiyii hemenn

Ben diyordum tabiki hatta sen sonra demistin bende diyorum diye. Senden daha cok kullandim ben :D

:DYaa senmi önce dedin önce ben dedim diye biliyorum bende yanlış hatırladım demek ki pardon ya