Yeter herhalde o kadar, kazanıyoruz gibi zaten.74 bin küsür yaparak 2.sıraya yerleştim @Yiğitt daha da oynamam çok zorluyor
Aşırı hızlanınca rast gele bastım ne alırsam kardır mantığıylaYeter herhalde o kadar, kazanıyoruz gibi zaten.
Maşallah harikasınÖhöm öhöm.
mrt-06
Score: 127,800
@turkuazz @Bully @Polat Şaşmaz @Yiğitt @DarkLeqenD @MasacRE- @denizz19 @Çiğdem-
Maşallah harikasın
aaa sende yiyip içmeden bunumu oynuyorsun ayollÖhöm öhöm.
mrt-06
Ne sizi kız zirve bize geçti.aaa sende yiyip içmeden bunumu oynuyorsun ayoll
neyseki biz kazanıyoruz
8-7 biz öndeyiz açıkcası avantajlıda biziz elemeye hazır olunNe sizi kız zirve bize geçti.
Sadece 4. oynayışta oldu.
Anlamadım8-7 biz öndeyiz açıkcası avantajlıda biziz elemeye hazır olun
5 puan senin 2 puanda polatın var 7 oluyorsunuz bizimde 8 puanımız var 8-7 öndeyizAnlamadım
Ama zirvede bitirince takımdan eleme mi oluyor ki. Puanların toplamıyla mı oluyor5 puan senin 2 puanda polatın var 7 oluyorsunuz bizimde 8 puanımız var 8-7 öndeyiz
puan toplama cnm 2.3. ve 5. sıralar bizim yani 4,3,1 puanlarımız var 8-7 biz önde oluyoruzAma zirvede bitirince takımdan eleme mi oluyor ki. Puanların toplamıyla mı oluyor
Tug layf. +70b nasıl yapıyorlar anlamış değilim, hepsi aynı hile programını falan mı kullanıyor acaba.puan toplama cnm 2.3. ve 5. sıralar bizim yani 4,3,1 puanlarımız var 8-7 biz önde oluyoruz
O zaman @Bully oynasa 18bin yapıp bırakmışsın.puan toplama cnm 2.3. ve 5. sıralar bizim yani 4,3,1 puanlarımız var 8-7 biz önde oluyoruz
Macera oyunu oynuyorduk ne güzel yapamıyorum beceri gelsin dedin bundada bir numaran yok ayoll maceraya geri dönmeliyizTug layf. +70b nasıl yapıyorlar anlamış değilim, hepsi aynı hile programını falan mı kullanıyor acaba.
O zaman @DarkLeqenD için 250.000 puan ile jübilemi yapacağımÖhöm öhöm.
mrt-06
Oyunun taktiğini çözdüm sıkıldım diye bıraktım yoksa devam ederdim.O zaman @DarkLeqenD için 250.000 puan ile jübilemi yapacağım
@DarkLeqenD in hile programı tutulmuş son dönemde sen bari aç ayollO zaman @DarkLeqenD için 250.000 puan ile jübilemi yapacağım
Kardeşim seni en içten dileklerimle tebrik ediyor ve kucaklıyorum Şimdi uyumaya gidiyorum ben, bu aralar uyku düzenim berbatÖhöm öhöm.
mrt-06
Bu saatte uyunur mu Kaan'ım.Kardeşim seni en içten dileklerimle tebrik ediyor ve kucaklıyorum Şimdi uyumaya gidiyorum ben, bu aralar uyku düzenim berbat
Oyun çok gıcık ve uzun, beynim yandı, zaten bu aralar yoğunum konsantre olamadım bir türlü, bu haftalık affedin beni
@Polat Şaşmaz ve @turkuazz arkadaşlarımdan atak bekliyorum