Sen genelde nasıl oynanıyor diye soruyorsun ya ben de önden cevapladım işte.İyi bişey mi kötü bişey mi söyledin anlamadım ama komikti
SağolasınSen genelde nasıl oynanıyor diye soruyorsun ya ben de önden cevapladım işte.
Kılıçdaroğlu burada ne demek istiyor?
Böyle bir şey olabilir miGece oynarım.
@Yiğitt neye göre oyun bitiyor, hiç dikkat etmedim.
Sonda işte o kareleri yetiştiremeyince üste değerse süre oyun bitiyor. İleriki levellerde süre hızlanacak.Gece oynarım.
@Yiğitt neye göre oyun bitiyor, hiç dikkat etmedim.
Bi de beni beğenmezsiniz, takımdaki casus dersiniz @Çiğdem- ile.
Niye iki hafta önce DiziTutkunu gidince biz Kırmızı Takım'dan eleme yaptık mı yooo?
Haksızlık yapan siz birde utanmadan yürüyeceksiniz. Neyse bu oyunu da alıp gücümüzü göstermeye devam edeceğiz.
Ben ne yaptığımı bilmeden sadece bastım 20 bin oldu. @Yiğitt
hhahah aa gözlerime inanamyorum ayoll belliki Atatürk avatarı işe yaramış takımına sahip çıkmaya baslaıd lider olarak @BullyGözüme çok şirin gözüktün.
Akılsız başın cezasını ayaklar çekermişBunu tanımıyorum Kırmızı Takımı Reyting TV Haberleri bölümünden oyun haberleri bölümüne kadar ADALET yürüyüşüne davet ediyorum.. @turkuazz @Bully @Polat Şaşmaz @MayısKralı @Harunnn60
Kendine akılsız mı diyon şimdi.Akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş
yalnız bu oyunun amacı ne ayoll en sevmediğim tür oyunlar bu sefer oyunu kötüleyen @DarkLeqenD e destek oalsım geldi @Yiğitt @Harunnn60Kendine akılsız mı diyon şimdi.
Adalet yürüyüşü falan demişsin.Kendine akılsız mı diyon şimdi.
Aa bu oyun güzel, tutarsız bir tarafı da yok. @Yiğitt anlat bakalım nasıl oynanıyor.yalnız bu oyunun amacı ne ayoll en sevmediğim tür oyunlar bu sefer oyunu kötüleyen @DarkLeqenD e destek oalsım geldi @Yiğitt @Harunnn60
Rast gele giriştim kutularaAa bu oyun güzel, tutarsız bir tarafı da yok. @Yiğitt anlat bakalım nasıl oynanıyor.
yalnız bu oyunun amacı ne ayoll en sevmediğim tür oyunlar bu sefer oyunu kötüleyen @DarkLeqenD e destek oalsım geldi @Yiğitt @Harunnn60
3'lü kareler yan yana geldiğinde basıp onları yok ediyorsunuz işte, amacınız o küpleri yukarı çıkartmamak. O üste değdiği an oyun biter.Aa bu oyun güzel, tutarsız bir tarafı da yok. @Yiğitt anlat bakalım nasıl oynanıyor.
macera oyunları güzel oluyordu ilk final puanlarımıda almıştım yine çark oyunu gibi gıcık bir beceri oyunu getirmişsin ayoll naptığımı bilmeden girişiyorum kutulara kuru kafa geliyor @Tolstoyevski geldi aklıma @DarkLeqenD3'lü kareler yan yana geldiğinde basıp onları yok ediyorsunuz işte, amacınız o küpleri yukarı çıkartmamak. O üste değdiği an oyun biter.
Aman bir oyunu da becersen şaşarım.macera oyunları güzel oluyordu ilk final puanlarımıda almıştım yine çark oyunu gibi gıcık bir beceri oyunu getirmişsin ayoll naptığımı bilmeden girişiyorum kutulara kuru kafa geliyor @Tolstoyevski geldi aklıma @DarkLeqenD
Domuzu becermişti.Aman bir oyunu da becersen şaşarım.
Survivor demek öyle bir oyunla olmaz, her şeyinle Survivor olacaksın!Domuzu becermişti.