2017 Fav10 Sanal Survivor 7. Sezon 2. Hafta Elemesi (Kırmızı Takım)

Kim gitsin? (Sadece Kırmızı Takım Oy Kullanmalı)

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Bence çok yanlış bir kara verdiniz.
Geçmiş olsun.. @HeisenBerg

La ne 17'si açsana şimdi.

heisenberg bu yarışmanın en iyi 5 oyuncusundan biridir @Polat Şaşmaz dan sonra takımın en iyi oyuncusunu yollamıssınız @Bully @Harunnn60
oynayalım çocuklar @mrt-06 @Yiğitt

@DarkLeqenD

Bunu da beğenmezsen yarışmadan çekil.
Vlla elenmediğim oyunlarda o oyun haricinde diğerlerini oynayabilmiştim zaten bulusma partisine kaıtlmıstım tabi elendikten sonrakı oyunları bilmiyorum ama kalan oyunları en azından oynayabiliyorum

@Bully şansızlığı kıralım artık bi

heisenberg bu yarışmanın en iyi 5 oyuncusundan biridir @Polat Şaşmaz dan sonra takımın en iyi oyuncusunu yollamıssınız @Bully @Harunnn60
oynayalım çocuklar @mrt-06 @Yiğitt

@DarkLeqenD
İnanılır gibi değil ya takımın en pro 2 isminden birini yollamışlar

Demek ki takımı değil de kendilerini düşünüyorlar ama kendi ayaklarına sıktılar farkında değiller. ss

Bakalım bundan sonra nasıl oyun kazanacaz, işimiz tamamen mucizelere kaldı artık

Hhahah aa vlla polat legolas heinsberkti galiba bu oyunun ustaları @Yiğitt

bir polat napacak bizim 10 kişiye
birde bende takım şansı var ayoll benim olduğum takım yenilmiyor geçen sezon güçsüz olduğumuz halde yine rakip hep yeniliyordu şans meleği olarak bulunuyorum galiba takımlarımda oyun oynamaktan daha çok
@mrt-06

@mrt-06

@Bully çıktı bi de başımıza.

@Bully çıktı bi de başımıza.
Bizde umutlar tükendi artık, bundan sonra ben de kendime oynarım

En kısa sürede bireysele döneriz umarım

Bizde umutlar tükendi artık, bundan sonra ben de kendime oynarım

En kısa sürede bireysele döneriz umarım
çocuklar @Yiğitt ayağımızı kaydıramazsa eğer bireysele dönmek olsun amacımız sen @Bully @Harunnn60 ben ve @mrt-06 elenemden bireysele kalırsak bu kulis ile bizi kimse elemede eleyemez final puanı olayınada çare bulduk dişimizi sıkmalıyız

Kulis işleri ilerde olmayacak, yani öyle onun bunun oyuyla elenmeyeceğiz. Becerinle ve skorunla konuşacaksın.

Ne sürprizi gıı.
Hele bir ayağımızı kaydırsın dizimde @Yiğitt'i hayat kadını olarak yazarım.
Akşamı bekleyin sürpriz haber için.