batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,907
- Puanı
- 1,061
siz @Yiğitt ile anlaşma yapmışsınız bence gözüm üstünüzdeO bir kere bozacının şahidi şıracı olacak, o da sen oluyorsun
Beni taklit etmiş ne adamın dibisi.
tarih yazıyorum ayoll hala elenmedimİşsiz gibi 10 saat uğraşırsan
Hile yapıyosunda biz görmüyoruztarih yazıyorum ayoll hala elenmedim
Fındığa gidecez yakında zaten gündüzlerim kabusa dönüşecekHile yapıyosunda biz görmüyoruz
Sen neden gidiyosun o zaman ailenden izin al gitme çok mu zorFındığa gidecez yakında zaten gündüzlerim kabusa dönüşecek
hhahah aa öyle olurmu annem babam köydekiler çalısacak ben evde yatacamSen neden gidiyosun o zaman ailenden izin al gitme çok mu zor
Hiç mi hakkın yok yatmaya her sene gidiyorsun işi yapıyorsun zatenhhahah aa öyle olurmu annem babam köydekiler çalısacak ben evde yatacam
fındıktan kaçılmıyor işte istanbuldakı bursadakı amcamlar bile kaçamıyor yazları bahçeye gideceksin fındık toplamayaHiç mi hakkın yok yatmaya her sene gidiyorsun işi yapıyorsun zaten
hachiko almış liderliği tekrar ama şuan 2.ci olmakta iyi bu oyunuda atlatacaz inş ayollNasıl becerdin taktik ver
hhaha aa o rüya ile başladın haftaya ama şuan 2.sırada sütlü kahvemi yudumluyorum ayoll tarih yazmaya devam @mrt-06Bi elensen de kurtulsak artık.