batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,508
- Puanı
- 1,060
siz @Yiğitt ile anlaşma yapmışsınız bence gözüm üstünüzdeO bir kere bozacının şahidi şıracı olacak, o da sen oluyorsun![]()
![]()
Beni taklit etmiş ne adamın dibisi.
tarih yazıyorum ayoll hala elenmedimİşsiz gibi 10 saat uğraşırsan![]()
Hile yapıyosunda biz görmüyoruztarih yazıyorum ayoll hala elenmedim![]()
![]()
![]()
Fındığa gidecez yakında zaten gündüzlerim kabusa dönüşecekHile yapıyosunda biz görmüyoruz![]()
Sen neden gidiyosun o zaman ailenden izin al gitme çok mu zorFındığa gidecez yakında zaten gündüzlerim kabusa dönüşecek![]()
![]()
![]()
hhahah aa öyle olurmu annem babam köydekiler çalısacak ben evde yatacamSen neden gidiyosun o zaman ailenden izin al gitme çok mu zor![]()
Hiç mi hakkın yok yatmaya her sene gidiyorsun işi yapıyorsun zatenhhahah aa öyle olurmu annem babam köydekiler çalısacak ben evde yatacam![]()
fındıktan kaçılmıyor işte istanbuldakı bursadakı amcamlar bile kaçamıyor yazları bahçeye gideceksin fındık toplamayaHiç mi hakkın yok yatmaya her sene gidiyorsun işi yapıyorsun zaten![]()
hachiko almış liderliği tekrar ama şuan 2.ci olmakta iyi bu oyunuda atlatacaz inş ayollNasıl becerdin taktik ver![]()
hhaha aa o rüya ile başladın haftaya ama şuan 2.sırada sütlü kahvemi yudumluyorum ayoll tarih yazmaya devamBi elensen de kurtulsak artık.![]()