2017 Fav10 Sanal Survivor 7. Sezon 10. Oyun - Birleşme Zamanı!

Final Puanlarında Eski Kural Mı Yeni Kural Mı? (Konuyu Okuyunuz)

• Eskisi iyiydi, kalmalı.

Oy: 2 20.0%
  • Yenisi daha mantıklı, bu olmalı.

Oy: 8 80.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Bu oyunu aktaride oynadığımda orada hak bittiğinde oyunda bitiyordu burdada o şekilde olmalıydı aslında
aa bu arada konuyla hiç alakası yok ama the originals 13.bölüm sezon finali yaptı sezon finali bölümünü yorumlarım sen hangi bölümdesin

aa bu arada konuyla hiç alakası yok ama the originals 13.bölüm sezon finali yaptı sezon finali bölümünü yorumlarım sen hangi bölümdesin
3.bölümde kaldım ama tümünü bakacağım daha yazın bitiririm ayrıca the 100 de 8.bölümde kaldım tamamlamadım onuda

3.bölümde kaldım ama tümünü bakacağım daha yazın bitiririm ayrıca the 100 de 8.bölümde kaldım tamamlamadım onuda
the 100 e daha geçmedim ben

ama the originalsta çok geridesin normalde final kararı aldığı için sezon finalini final gibi çekmişler çok güzeldi

the 100 e daha geçmedim ben

ama the originalsta çok geridesin normalde final kararı aldığı için sezon finalini final gibi çekmişler çok güzeldi
İlk 3 bölüm harikaydı kalan bölümlerde o tarzda olmuşsa harika bir sezon olmuştur
9 bölüm çok fazla değilmiş kalan bölümleri bakarım

İlk 3 bölüm harikaydı kalan bölümlerde o tarzda olmuşsa harika bir sezon olmuştur
9 bölüm çok fazla değilmiş kalan bölümleri bakarım
ee normalde final sezonu olarak çekildi son anda yeni onay çıkmıştı başarısından dolayı

şu teen wolf ta kalan bölümler ne zamandı acaba oda yakında baslar kaçırmayalım

ee normalde final sezonu olarak çekildi son anda yeni onay çıkmıştı başarısından dolayı

şu teen wolf ta kalan bölümler ne zamandı acaba oda yakında baslar kaçırmayalım
Dizinin yeni sezon onayı alması çok iyi oldu,bu tarz izlediğim başka vampir dizisi yok o açıdan dizinin sezon onayı alması harika oldu
teen wolf bir hafta içinde başlayabilir hatta sabah yayında dahi olabilir,Haziran sonu diye biliyorum

ohaa yarın olsa ne güzel olur ayoll @Forumdash ı çağıralımda teen wolfun gününü söylesin bu yaz çok güzel gidicek final sezonumuz

ohaa yarın olsa ne güzel olur ayoll @Forumdash ı çağıralımda teen wolfun gününü söylesin bu yaz çok güzel gidicek final sezonumuz
Teen wolf başlaması çok yakındır dizinin kalan bölümleri yazın oynayacaktı o açıdan başlayacaktır,kalan bölümlerin tadını çıkararak izleyeceğim son sezon ilk sezonlar tarzındaydı aslında kalan bölümlerin daha iyi olmasını umuyorum