Bir oynayışta 5 hak filan oluyor ama bir oymayıştada bir hakta oyun bitiyor,kendiliğinden bitmesi çok saçmaBu oyun elimde hak olsa bile kendi kendine bitiyor bir anda yine saçma oyun.
aaa evet bazen öyle bitince anlamıyorum onunda bir sebebi vardır ama neBir oynayışta 5 hak filan oluyor ama bir oymayıştada bir hakta oyun bitiyor,kendiliğinden bitmesiok saçma
Bu oyunu aktaride oynadığımda orada hak bittiğinde oyunda bitiyordu burdada o şekilde olmalıydı aslındaaaa evet bazen öyle bitince anlamıyorum onunda bir sebebi vardır ama ne
aa bu arada konuyla hiç alakası yok ama the originals 13.bölüm sezon finali yaptı sezon finali bölümünü yorumlarım sen hangi bölümdesinBu oyunu aktaride oynadığımda orada hak bittiğinde oyunda bitiyordu burdada o şekilde olmalıydı aslında
3.bölümde kaldım ama tümünü bakacağım daha yazın bitiririm ayrıca the 100 de 8.bölümde kaldım tamamlamadım onudaaa bu arada konuyla hiç alakası yok ama the originals 13.bölüm sezon finali yaptı sezon finali bölümünü yorumlarım sen hangi bölümdesin
the 100 e daha geçmedim ben3.bölümde kaldım ama tümünü bakacağım daha yazın bitiririm ayrıca the 100 de 8.bölümde kaldım tamamlamadım onuda
İlk 3 bölüm harikaydı kalan bölümlerde o tarzda olmuşsa harika bir sezon olmuştur 9 bölüm çok fazla değilmiş kalan bölümleri bakarımthe 100 e daha geçmedim ben
ama the originalsta çok geridesin normalde final kararı aldığı için sezon finalini final gibi çekmişler çok güzeldi
ee normalde final sezonu olarak çekildi son anda yeni onay çıkmıştı başarısından dolayıİlk 3 bölüm harikaydı kalan bölümlerde o tarzda olmuşsa harika bir sezon olmuştur 9 bölüm çok fazla değilmiş kalan bölümleri bakarım
Dizinin yeni sezon onayı alması çok iyi oldu,bu tarz izlediğim başka vampir dizisi yok o açıdan dizinin sezon onayı alması harika oldu teen wolf bir hafta içinde başlayabilir hatta sabah yayında dahi olabilir,Haziran sonu diye biliyorumee normalde final sezonu olarak çekildi son anda yeni onay çıkmıştı başarısından dolayı
şu teen wolf ta kalan bölümler ne zamandı acaba oda yakında baslar kaçırmayalım
ohaa yarın olsa ne güzel olur ayoll @Forumdash ı çağıralımda teen wolfun gününü söylesin bu yaz çok güzel gidicek final sezonumuzDizinin yeni sezon onayı alması çok iyi oldu,bu tarz izlediğim başka vampir dizisi yok o açıdan dizinin sezon onayı alması harika oldu teen wolf bir hafta içinde başlayabilir hatta sabah yayında dahi olabilir,Haziran sonu diye biliyorum
Teen wolf başlaması çok yakındır dizinin kalan bölümleri yazın oynayacaktı o açıdan başlayacaktır,kalan bölümlerin tadını çıkararak izleyeceğim son sezon ilk sezonlar tarzındaydı aslında kalan bölümlerin daha iyi olmasını umuyorumohaa yarın olsa ne güzel olur ayoll @Forumdash ı çağıralımda teen wolfun gününü söylesin bu yaz çok güzel gidicek final sezonumuz
Kıskanıyor bizi ne yapsın?
hhaha neyse çokta üstüne gitmeyelim cnm @mrt-06 ı kardeşim diye söylemiyorum bir trip yapar şimdi ikimizede 10 kızın trip gücüne eş değer olurKıskanıyor bizi ne yapsın?
Olay ne
HAHAH ben kıskanıyor gbi sözleri için dedim ayoll yoksa oyunun kuralı için demedim cnm
Konuyu oku, kötü olduğun kadar da safsın.Olay ne
Özele bak güzel yazmış mıyım.HAHAH ben kıskanıyor gbi sözleri için dedim ayoll yoksa oyunun kuralı için demedim cnm
Konuyu oku, kötü olduğun kadar da safsın.
Özele bak güzel yazmış mıyım.
masacre ne demiş acaba yeni kural iyi dediyse atacan ile uğraşsın dursunOlay ne
Konuyu oku, kötü olduğun kadar da safsın.
Özele bak güzel yazmış mıyım.
masacre ne demiş acaba yeni kural iyi dediyse atacan ile uğraşsın dursun