Takım arkadaşlarıma sinirlenmedim ki sadece oynamaları yönünde bir uyarı yaptım. Malum 4 kişiyle kırmızı takımı alt edebilecek potansiyelde bir takımızuff takım arkadaşlarına sinirlendi ne biçim takımsınız bi oyunda dağıldınız hemen
Takım arkadaşlarıma sinirlenmedim ki sadece oynamaları yönünde bir uyarı yaptım. Malum 4 kişiyle kırmızı takımı alt edebilecek potansiyelde bir takımızuff takım arkadaşlarına sinirlendi ne biçim takımsınız bi oyunda dağıldınız hemen
Hım takım kaptanı sensin yaniTakım arkadaşlarıma sinirlenmedim ki sadece oynamaları yönünde bir uyarı yaptım. Malum 4 kişiyle kırmızı takımı alt edebilecek potansiyelde bir takımız
Biz de kaptan yok tek yüreğiz bizHım takım kaptanı sensin yani
1-2 tane çivi çakacaksın alt tarafıFinallere hazırlanıyorum 2-3 oyundur dinlenmeye çekildim
Çaktım ya 2 bin yeter1-2 tane çivi çakacaksın alt tarafı
Ben belki gelecek haftayı kast ettimSaf Yiğitten önce Haluk var daha
Niye kafayı mı yedinBen belki gelecek haftayı kast ettim
250'den fazla yapamadım ya.@Yiğitt @HeisenBerg bizim oynamama durumumuz söz konusu olamaz elimizden geleni yapalım hele Yiğit sen biraz dene artık Bu hafta elemeye kalacağız Haluk'u eleriz mantığında olmayın lütfen.
Beni dellendirmeyin oynayın250'den fazla yapamadım ya.
İyi o zaman elemeye kal da aklın başına gelsin. Bu da elenmesen bile alnına kara leke olarak sürülecek.La çok denedim yapamıyorum.
Mavi Takım parçalanıyor.İyi o zaman elemeye kal da aklın başına gelsin. Bu da elenmesen bile alnına kara leke olarak sürülecek.