Takım arkadaşlarıma sinirlenmedim ki sadece oynamaları yönünde bir uyarı yaptım. Malum 4 kişiyle kırmızı takımı alt edebilecek potansiyelde bir takımızuff takım arkadaşlarına sinirlendine biçim takımsınız bi oyunda dağıldınız hemen
![]()
Takım arkadaşlarıma sinirlenmedim ki sadece oynamaları yönünde bir uyarı yaptım. Malum 4 kişiyle kırmızı takımı alt edebilecek potansiyelde bir takımızuff takım arkadaşlarına sinirlendine biçim takımsınız bi oyunda dağıldınız hemen
![]()
Hım takım kaptanı sensin yaniTakım arkadaşlarıma sinirlenmedim ki sadece oynamaları yönünde bir uyarı yaptım. Malum 4 kişiyle kırmızı takımı alt edebilecek potansiyelde bir takımız![]()
Biz de kaptan yok tek yüreğiz bizHım takım kaptanı sensin yani![]()
1-2 tane çivi çakacaksın alt tarafıFinallere hazırlanıyorum 2-3 oyundur dinlenmeye çekildim![]()
Çaktım ya 2 bin yeter1-2 tane çivi çakacaksın alt tarafı![]()
![]()
Saf Yiğitten önce Haluk var daha
Ben belki gelecek haftayı kast ettimSaf Yiğitten önce Haluk var daha![]()
Niye kafayı mı yedinBen belki gelecek haftayı kast ettim![]()
250'den fazla yapamadım ya.@Yiğitt @HeisenBerg bizim oynamama durumumuz söz konusu olamaz elimizden geleni yapalım hele Yiğit sen biraz dene artıkBu hafta elemeye kalacağız Haluk'u eleriz mantığında olmayın lütfen.
![]()
Beni dellendirmeyin oynayın250'den fazla yapamadım ya.![]()
İyi o zaman elemeye kal da aklın başına gelsin. Bu da elenmesen bile alnına kara leke olarak sürülecek.La çok denedim yapamıyorum.![]()
Mavi Takım parçalanıyor.İyi o zaman elemeye kal da aklın başına gelsin. Bu da elenmesen bile alnına kara leke olarak sürülecek.![]()