@YiğittBir de bunlar güçsüz sinek gibi ezeriz dediler 2 fire dışında kayıpsız olarak paramparça ettik
Hoşt hadi ordan haftaya seni eleyeceğiz kaçışın yok
takım olarak biz kazandık sonuct ilk sizin takım dağıldı artık bireysel olucakmışSurvivor daha bitmedi
takım olarak biz kazandık sonuct ilk sizin takım dağıldı artık bireysel olucakmış
banae artık ayoll takım arkadaşlarıma akrşı oynayacam oyüzden artık takım olayı yok sizi yendik işte kabul edinPeki Survivori Mavi Takimdan biri kazaninca yine mi kirmizi takim kazanmis oluyor ?
Almanya yenildiğinde biz de yenilmiş mi sayılıyoruzPeki Survivori Mavi Takimdan biri kazaninca yine mi kirmizi takim kazanmis oluyor ?
Uzatmasak fazla ?Görünüş öyleydi, ben ne yapayım?
Mitingimiz bitsin, saniyesinde açıklarım.Uzatmasak fazla ?eleneni açıkla da yeni konuyu aç gari
İnanmassın ama şimdi bakkala gidiyorumMitingimiz bitsin, saniyesinde açıklarım.
Ben elendim, çok üzgünüm.
Ozan dün müsait değildi sanırsam, açamadı. Bu akşam garanti başlar.oyun basladimi bana bldirim gelmedi haber edin
Bugün açar diye bekliyordum, unuttu herhalde keşke hatırlatsaydım.dizileri açtırdık ama burayı kurtaramadık bu seferde
adminlikten kovalım gitsinBugün açar diye bekliyordum, unuttu herhalde keşke hatırlatsaydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?