@YiğittBir de bunlar güçsüz sinek gibi ezeriz dediler 2 fire dışında kayıpsız olarak paramparça ettik
Hoşt hadi ordan haftaya seni eleyeceğiz kaçışın yok![]()
takım olarak biz kazandık sonuct ilk sizin takım dağıldı artık bireysel olucakmışSurvivor daha bitmedi![]()
![]()
takım olarak biz kazandık sonuct ilk sizin takım dağıldı artık bireysel olucakmış![]()
banae artık ayoll takım arkadaşlarıma akrşı oynayacam oyüzden artık takım olayı yok sizi yendik işte kabul edinPeki Survivori Mavi Takimdan biri kazaninca yine mi kirmizi takim kazanmis oluyor ?![]()
![]()
Almanya yenildiğinde biz de yenilmiş mi sayılıyoruzPeki Survivori Mavi Takimdan biri kazaninca yine mi kirmizi takim kazanmis oluyor ?![]()
![]()
Uzatmasak fazla ?Görünüş öyleydi, ben ne yapayım?![]()
Mitingimiz bitsin, saniyesinde açıklarım.Uzatmasak fazla ?eleneni açıkla da yeni konuyu aç gari
![]()
İnanmassın ama şimdi bakkala gidiyorumMitingimiz bitsin, saniyesinde açıklarım.
Ben elendim, çok üzgünüm.![]()
![]()
Ozan dün müsait değildi sanırsam, açamadı. Bu akşam garanti başlar.oyun basladimi bana bldirim gelmedi haber edin
Bugün açar diye bekliyordum, unuttu herhalde keşke hatırlatsaydım.dizileri açtırdık ama burayı kurtaramadık bu seferde![]()
![]()
![]()
adminlikten kovalım gitsinBugün açar diye bekliyordum, unuttu herhalde keşke hatırlatsaydım.![]()