Oyun maalesef geçersiz sayılıyor, senin oyunlarına gelmeyeceğim. (Seni yollarken çok güleceğim, az kaldı. )@Yiğitt elensin dedim hadi sana güle güle
ben senden önce elenmemOyun maalesef geçersiz sayılıyor, senin oyunlarına gelmeyeceğim. (Seni yollarken çok güleceğim, az kaldı. )
Gün gelecek, tarih bunu yazacak.ben senden önce elenmem
Siz de dağıldınız yalnız?sonunda dağıldı takımları biz kırmızı takımdan @MayısKralı @MasacRE- @Polat Şaşmaz @DarkLeqenD @Harunnn60 @Since2011 @batuhankaralar @FurkanTB
mavi takıma gelsin bu @denizz19 @Yiğitt @legolas9900
takım olarak biz kazandık oluyor şuan şuan takımların olmaması bunu değiştirmezSiz de dağıldınız yalnız?
siz yok olana kadar biz bir bütünüzSiz de dağıldınız yalnız?
Siz de dağıldınız yalnız?
(FİNALE KİMSEYİ SOKAMADILAR)Birleşme de olsa biz orada kırmızı takım olarak var olacağız Finalde 4 tane kırmızı takım üyesi olarak yerimizi alacağız
(FİNALE KİMSEYİ SOKAMADILAR)
Birleşme partisinin kurallarını bilmiyorum ama dediğin gibi birşey olabilir. Yarın akşam her şey belli olacak ve kırmızı takım mezara gömülüp kaybolacak.Şimdi herkes bireysel olacak ve en az puan alanlar arasında eleme olacak değil mi ? Eğer öyleyse sizden her hafta illa ki birisi altlarda kalacaktır. Takım olarak kulisimizi yapıp o altta kalan kişiyi göndeririz
Birleşme partisinin kurallarını bilmiyorum ama dediğin gibi birşey olabilir. Yarın akşam her şey belli olacak ve kırmızı takım mezara gömülüp kaybolacak.
Birleşme partisinin kurallarını bilmiyorum ama dediğin gibi birşey olabilir. Yarın akşam her şey belli olacak ve kırmızı takım mezara gömülüp kaybolacak.
aa evet eleme olduğunda kırmızı takım üyesine oy vermeyiz biz mavi takımdan üyeyi şutlarız oyüzden elemeye kalmamaya çalışın benceŞimdi herkes bireysel olacak ve en az puan alanlar arasında eleme olacak değil mi ? Eğer öyleyse sizden her hafta illa ki birisi altlarda kalacaktır. Takım olarak kulisimizi yapıp o altta kalan kişiyi göndeririz
aa evet eleme olduğunda kırmızı takım üyesine oy vermeyiz biz mavi takımdan üyeyi şutlarız oyüzden elemeye kalmamaya çalışın bence
aa evet eleme olduğunda kırmızı takım üyesine oy vermeyiz biz mavi takımdan üyeyi şutlarız oyüzden elemeye kalmamaya çalışın bence
Siz bana kıyamazsınız ki.Aynen, mavi takımdan kim elemeye kalırsa onu şutlayacağız Biz boşuna mı bu kadar kalabalık bir şekilde geldik birleşmeye o sayısal üstünlüğümüzü karşı takıma hissettirmemiz lazım
önce diğerlerini eleriz ozaman sen biraz daha durSiz bana kıyamazsınız ki.
Bir de bunlar güçsüz sinek gibi ezeriz dediler 2 fire dışında kayıpsız olarak paramparça ettiksonunda dağıldı takımları biz kırmızı takımdan @MayısKralı @MasacRE- @Polat Şaşmaz @DarkLeqenD @Harunnn60 @Since2011 @batuhankaralar @FurkanTB
mavi takıma gelsin bu @denizz19 @Yiğitt @legolas9900
Hoşt hadi ordan haftaya seni eleyeceğiz kaçışın yokYine boş beleşten konuşuyor bu Çiğdem
Hayır zaten kendisi oyun oynamıyor kırmızı takımın sırtından geçiniyor bir de gelmiş bize şarkı armağan ediyor pis çingene
@batuhankaralar ballı olan sensin sana öyle bir oyun oynayacağım ki EDHO gibi eleneceksin