@Polat Şaşmaz @MasacRE- @FurkanTB lobi yapmamız lazım ya 3 hak ile 13 milyon imkansız, bu hafta elemeye gideceğiz resmen.
Evet 13 milyon sağlam skormuş gerçekten benim de gözüm korktu
@Polat Şaşmaz @MasacRE- @FurkanTB lobi yapmamız lazım ya 3 hak ile 13 milyon imkansız, bu hafta elemeye gideceğiz resmen.
Ben varken yapamazsın.Evet 13 milyon sağlam skormuş gerçekten benim de gözüm korktuAma merak etme ben @denizz19 'u geçip arkaya ittiririm onu bu haftayı da alırız
Ben varken yapamazsın.
5. sıradayım bebeğim, 1 puanım var. Sen o mertebede bile değilsin.Sen neredesin sıralamada göremedim seni
5. sıradayım bebeğim, 1 puanım var. Sen o mertebede bile değilsin.
Sen geçersen ben de devamını getiririm, rahat ol.Ben daha oynamadım ki1 kere denemek için baktım onda 200 bin falan yapmıştım. Ama o 1 milyonlu skorları çok rahat geçerim ondan eminim
Sen geçersen ben de devamını getiririm, rahat ol.
yarın ful evdeyim, muhakkak skorun geçilir yani dikkatli ol.
Haddini bilEvet 13 milyon sağlam skormuş gerçekten benim de gözüm korktuAma merak etme ben @denizz19 'u geçip arkaya ittiririm onu bu haftayı da alırız
@MasacRE- şunu gaza getir böyle böyle de kazanalım süpersin.Haddini bilSen kimsin de beni arkalara itecekmişsin
@MasacRE- şunu gaza getir böyle böyle de kazanalım süpersin.
Ay sen neyine güvenip böyle laflar ediyorsun, gerçekten şaşırıyorum. Geçen oyunda da aynı şeyleri sonuç sıfır?Gaza gelse ne olur kiNe yapabilir en fazla 2 milyon mu ? Hiç farketmez dediğim gibi yarın görüşeceğizAl bak biraz daha gazladım bakalım skorlar kaçları görecek yarın ben de merak ettim şimdi
Ay sen neyine güvenip böyle laflar ediyorsun, gerçekten şaşırıyorum. Geçen oyunda da aynı şeyleri sonuç sıfır?
Hiç sorma bir oyun kazandık, sanırsın tüm oyunları kazanmışız. Takım arkadaşlarım o derece özgüvenli, öz eleştiri şart.Asıl siz neyinize güveniyorsunuz bir oyun aldınız alt tarafı etkinliğin başından beri silip süpürüyoruz sizin takımı hatırlatırım
Yegese çalışmaktan kasamadıOyun lag kasıyorşimdilik 663k ile 6.yım gece kasmaya çalışcam
konu sensen bu marullukturAynen benim hıyarlığım olmuş biraz
Yerleşebildin mi bare?5. Sıraya yerleşecem diye bi yerlerimi yırttım
Yerleşemesem bi yerlerimi yırttığımı niye söyleyeyim ?Yerleşebildin mi bare?
Oyun şu an biz de.Yerleşemesem bi yerlerimi yırttığımı niye söyleyeyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?