DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,455
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Evet doğru da 2. olur en azından neyse oynamasında ben bi kez final puanı alayımO oynasa kaç yazar?
4,5 milyon puanla 2.sıraya yerleştim fark-ı ben @Yiğitt @legolas9900Kanser eder adamı bu oyun, sürekli top ikisinin ortasına düşüyor ya.
Aynen gerçi elemeye kalsak bile Haluk'u gönderirdik ama şanslıyız ki bu hafta da bizim olacakBu haftada bizim.
Vay helal olsun, süpersin.4,5 milyon puanla 2.sıraya yerleştim fark-ı ben @Yiğitt @legolas9900
valla son 3 oyundur mavi tkima hitap ediyor yapacak bisi yok 13 milyon icin pc min yavas olmasi gerekli@Polat Şaşmaz @MasacRE- @FurkanTB lobi yapmamız lazım ya 3 hak ile 13 milyon imkansız, bu hafta elemeye gideceğiz resmen.
Aman sizde eleyecek çok kişi var, bir şey olmaz.valla son 3 oyundur mavi tkima hitap ediyor yapacak bisi yok 13 milyon icin pc min yavas olmasi gerekli
survivor taht oyunlari hep b irlesme onc3si esitlik hedefi ah acun ahAman sizde eleyecek çok kişi var, bir şey olmaz.
Hahaha o gün ben de aynısını dedim, hiç oyun kazanmayan Mavi Takım bir oyun daha kaybetse birleşme olacak. Ne hikmetse oyun kazanmaya başladı.survivor taht oyunlari hep b irlesme onc3si esitlik hedefi ah acun ah
okadar gercek eee ne yaplm butn enerjimizi ilk oyunlara verdik simdi dinlenmeye cekkildik takim olarak doner donerHahaha o gün ben de aynısını dedim, hiç oyun kazanmayan Mavi Takım bir oyun daha kaybetse birleşme olacak. Ne hikmetse oyun kazanmaya başladı.
Moralmen çöktüler, takım ruhu bitti.Acayip dagitiyoruz Kirmizi Takimi ...