@Polat Şaşmaz @MasacRE- @FurkanTB lobi yapmamız lazım ya 3 hak ile 13 milyon imkansız, bu hafta elemeye gideceğiz resmen.
Evet 13 milyon sağlam skormuş gerçekten benim de gözüm korktu
@Polat Şaşmaz @MasacRE- @FurkanTB lobi yapmamız lazım ya 3 hak ile 13 milyon imkansız, bu hafta elemeye gideceğiz resmen.
Ben varken yapamazsın.Evet 13 milyon sağlam skormuş gerçekten benim de gözüm korktuAma merak etme ben @denizz19 'u geçip arkaya ittiririm onu bu haftayı da alırız
![]()
Ben varken yapamazsın.![]()
5. sıradayım bebeğim, 1 puanım var. Sen o mertebede bile değilsin.Sen neredesin sıralamada göremedim seni![]()
5. sıradayım bebeğim, 1 puanım var. Sen o mertebede bile değilsin.![]()
Sen geçersen ben de devamını getiririm, rahat ol.Ben daha oynamadım ki1 kere denemek için baktım onda 200 bin falan yapmıştım. Ama o 1 milyonlu skorları çok rahat geçerim ondan eminim
![]()
Sen geçersen ben de devamını getiririm, rahat ol.
yarın ful evdeyim, muhakkak skorun geçilir yani dikkatli ol.![]()
Haddini bilEvet 13 milyon sağlam skormuş gerçekten benim de gözüm korktuAma merak etme ben @denizz19 'u geçip arkaya ittiririm onu bu haftayı da alırız
![]()
@MasacRE- şunu gaza getir böyle böyle de kazanalım süpersin.Haddini bilSen kimsin de beni arkalara itecekmişsin
![]()
@MasacRE- şunu gaza getir böyle böyle de kazanalım süpersin.![]()
Ay sen neyine güvenip böyle laflar ediyorsun, gerçekten şaşırıyorum. Geçen oyunda da aynı şeyleri sonuç sıfır?Gaza gelse ne olur kiNe yapabilir en fazla 2 milyon mu ? Hiç farketmez dediğim gibi yarın görüşeceğiz
Al bak biraz daha gazladım bakalım skorlar kaçları görecek yarın ben de merak ettim şimdi
![]()
Ay sen neyine güvenip böyle laflar ediyorsun, gerçekten şaşırıyorum. Geçen oyunda da aynı şeyleri sonuç sıfır?![]()
Hiç sorma bir oyun kazandık, sanırsın tüm oyunları kazanmışız. Takım arkadaşlarım o derece özgüvenli, öz eleştiri şart.Asıl siz neyinize güveniyorsunuz bir oyun aldınız alt tarafı etkinliğin başından beri silip süpürüyoruz sizin takımı hatırlatırım![]()
Yegese çalışmaktan kasamadıOyun lag kasıyorşimdilik 663k ile 6.yım gece kasmaya çalışcam
![]()
konu sensen bu marullukturAynen benim hıyarlığım olmuş biraz![]()
Yerleşebildin mi bare?5. Sıraya yerleşecem diye bi yerlerimi yırttım![]()
Yerleşemesem bi yerlerimi yırttığımı niye söyleyeyim ?Yerleşebildin mi bare?![]()
Oyun şu an biz de.Yerleşemesem bi yerlerimi yırttığımı niye söyleyeyim ?![]()