Ay pis, ne güzel ikinci oldum diye seviniyordum. Neyse şu an öndeyiz, inşallah kazanırız.50 bin ile 2.liğime geri döndüm. 102 bin gerçekten çok iyi skor onu geçebileceğimi sanmıyorum. Şu an 8-7 mavi takım önde. Bizim takımdan birinin 40 bini geçip üçüncülüğü alması gerekiyor. @batuhankaralar @FurkanTB @Polat Şaşmaz hadi arkadaşlar güveniyorum size
Ay pis, ne güzel ikinci oldum diye seviniyordum. Neyse şu an öndeyiz, inşallah kazanırız.
Ben buradayım.Bu etiketlediğim üçlüye güveniyorum, onlardan biri elbet seni geçecektir
Tamam bakariz50 bin ile 2.liğime geri döndüm. 102 bin gerçekten çok iyi skor onu geçebileceğimi sanmıyorum. Şu an 8-7 mavi takım önde. Bizim takımdan birinin 40 bini geçip üçüncülüğü alması gerekiyor. @batuhankaralar @FurkanTB @Polat Şaşmaz hadi arkadaşlar güveniyorum size
ben oynuyorum ya cikamiyorum puan olarakTamam bakariz
Bu oyunun kralı benim aslında geçen sezonda cok guclu isimlerin arasindn ayrilip bu oyunda rekor kirmistim. O zmandan bu zamna buyuduk artik oyun oynayasim gelmiyor
klavyeyle 30 bin yapmisim cok zor gamepad olsaydi cok daha iyi sonuclar cikarirdimAy pis, ne güzel ikinci oldum diye seviniyordum. Neyse şu an öndeyiz, inşallah kazanırız.
Oyunda ne acik var nede program kullandim zamanim kisitli olmasa skoru biraz daha gelistirirdim Biz sizin rekorlari kiramayinca böyle seyler söylemiyorduk ....
Ayrica @Polat Şaşmaz program kullansam Mavi Takim baslangictan beri oyun kaybetmezdi ....
Ne kadar güzel mesajlar bunlar.Yine Kırmızı
Geliyor elemeler
Hayır, ezici bir üstünlükle Mavi Takım kazandı.Ne kadar güzel mesajlar bunlar.
Emin misinHayır, ezici bir üstünlükle Mavi Takım kazandı.