legolas9900
Favori Üye
@BesaleT @HeisenBerg @halukerogluFOX @Yiğitt @Aserat @EnveR @denizz19
Artik Mavi Takim olarak top sizde
1.kim şuan sen değil misin@BesaleT @HeisenBerg @halukerogluFOX @Yiğitt @Aserat @EnveR @denizz19
Oha 102 mi yaptın, yok artık? 😱@BesaleT @HeisenBerg @halukerogluFOX @Yiğitt @Aserat @EnveR @denizz19
Ben de 40k falan yaparım, yarın Kızılay dönüşü uğraşayım da alalım şu dokunulmazlığı artık.Helal olsun Adama azmetmiş yapmış
Oynaması çok uzun zaman alıyor, bu yüzden üşeniyorum ve her zaman oynayamıyorum. Sağolsun senin skor bizim takımı bayağı kurtardı, ama elenmesem kafi.@BesaleT @HeisenBerg @halukerogluFOX @Yiğitt @Aserat @EnveR @denizz19
@legolas9900 sen gel bakalım 102k puanı nasıl yaptınAdam 2-3-4. sıradakilerin puanları toplamından daha fazla puan toplamış oyunda açık mı var
Program kullanmıştır
Her zaman yenecekler diye bir şey yok, yendin diye iftira atmalara da gerek yok. Kendileri bugüne kadar kazandı ne gibi bir şey dedik?Oyunda ne acik var nede program kullandim zamanim kisitli olmasa skoru biraz daha gelistirirdimBiz sizin rekorlari kiramayinca böyle seyler söylemiyorduk ....
Ayrica @Polat Şaşmaz program kullansam Mavi Takim baslangictan beri oyun kaybetmezdi ....
Senin yaptığından da ayıp bence, siz bugüne kadar ful kazandınız ne dedik dd şimdi hazmedemediniz? Yarışta kazanmak da var kaybetmek de hemen laf atmaya pek gerek yok.Program kullanmıştır
Mavi takım 102 bin skor yaptı neyin kafasını yaşıyonVe @denizz19 u koltuğundan indirip 5.olarak listeye girdim
Durum şuan 10-5 Biz kazanacağız@batuhankaralar @MasacRE- @Polat Şaşmaz
Mavi takım 102 bin skor yaptı neyin kafasını yaşıyon
Ben de oynarım birazdan1.olmak önemli değil ilk 5te başka mavi takım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?