Fav10 Sanal Survivor 6. Sezon 5. Oyun

@denizz19 Oynamazsanız teker teker elenirsiniz bu kadar basit :D Bu arada rekorumu geçmeye kalkmayın bilgisayarı açınca 1000 yaparım :F

@denizz19 Oynamazsanız teker teker elenirsiniz bu kadar basit :D Bu arada rekorumu geçmeye kalkmayın bilgisayarı açınca 1000 yaparım :F

Ben çoktan geçtim seni 971 yaptım :A Bu sefer liderliği bırakmayacağım kimseye haberin olsun beni geçecek olursan takım arkadaşı falan dinlemem kapışırız senle :A

Son düzenleme:
oyunu erken bitirin bence oyndan baska herseye benziyor uzatmayalm

Duvar gibi engelleri aşarak 1058 puan yaptım ve liderliği yeniden ele geçirdim :F

@MasacRE- bunu da geçersen daha oynamam parmaklarım uyuştu resmen :D

Son düzenleme:
ve halen olmuyor knk :(
Yahu ben daha 700 yapamıyorum değil ki 1000 küsür yapayım. Bunlar bu oyunun bir formülünü biliyorlar bence başka izahı yok :D Yine mavi takım elenecek zaten sen ben ve yiğit dışında doğru dürüst oynayan yok zaten. Ben çok iddialı görmüyorum kendimi zaten bu oyunla azıcık haşır neşir olursam bilgisayarı parçalarım ben o sebeple bıraktım :D

Yahu ben daha 700 yapamıyorum değil ki 1000 küsür yapayım. Bunlar bu oyunun bir formülünü biliyorlar bence başka izahı yok :D Yine mavi takım elenecek zaten sen ben ve yiğit dışında doğru dürüst oynayan yok zaten. Ben çok iddialı görmüyorum kendimi zaten bu oyunla azıcık haşır neşir olursam bilgisayarı parçalarım ben o sebeple bıraktım :D
Öhöm, biz ne yapıyoruz acaba? :pala: :A

Hıhı evet kol bozuk :F