Aslında yapılır daha çokta uğraşmak lazım ama uğraşana kadar ki anan ağlıyor
Aslında yapılır daha çokta uğraşmak lazım ama uğraşana kadar ki anan ağlıyor
çok yapılmaz bence bu oyunda @OzaN nebiçim yav bu hem bu normal mario oyunu değilkiAslında yapılır daha çokta uğraşmak lazım ama uğraşana kadar ki anan ağlıyor![]()
Marionun totosuna bir tane top bağlamışlar oyun diye sunmuşlar.çok yapılmaz bence bu oyunda @OzaN nebiçim yav bu hem bu normal mario oyunu değilki![]()
![]()
: D
: bu tuhaf be
![]()
İnşallah elenirsin kırmızı takımın yüz karasıYine mavi takımın baskınlığıyla başlayıp kırmızı takımın kazanacağı bir oyun daha![]()
Hadi ordan siz kendi derdinize yanınİnşallah elenirsin kırmızı takımın yüz karası![]()
Nesi güncellenecek?@OzaN su takim listelerini gunceller misin?
Mecburen öyle olması gerekiyor birkaç oyun için. Yarışmacı sayısı çok fazla.cok sacm degilmi kaznana takimdan birinin gittigini hic gormsdim survivordamavi takim icin her zammanki senarryo isleyecek
Hayret bu hafta oynuyorsun, daha ilk dakikalardan 347 falan yapmıştın bu Deniz mi dedim?
Aynen bu hafta iyi yapmalıyız, senden de destek bekliyoruz. @halukerogluFOX elinden gelenin çoğunu yapıyor zaten, ben de bir şeyler yapacağım inşallah yine. @legolas9900 ve @HeisenBerg de yine ümitli vakalarımız, bu hafta kazanmalıyız artık.![]()
Bu da bizim şansımıza.@OzaN 850 yaptim skoru kaydetmedi
Fav10 | Favori Sosyal Platformunuz | FF - FavoriForumum - Hata
Bu sayfayı görebilmek için ya da bu eylemi gerçekleştirmek için yetkiniz yok
İlginç@OzaN 850 yaptim skoru kaydetmedi
Fav10 | Favori Sosyal Platformunuz | FF - FavoriForumum - Hata
Bu sayfayı görebilmek için ya da bu eylemi gerçekleştirmek için yetkiniz yok
@halukerogluFOX zirveyi alır, inanıyorum.670'e yükselttim kendimi ve 6.sıradayım ancak 1.sırada yine batuhankaralar var şu adamı forumdan bir hatasını görüp attırabilirsek takımın havası söner.![]()
Oyunda mario yandığında bir ses çıkarıyor ya o kısım için marioya bir şey deyip çıktım
Aynen ya her yandığında ve o ses çıktığında küfür ediyorum. Oyun, ağzımı bozdu valla.Oyunda mario yandığında bir ses çıkarıyor ya o kısım için marioya bir şey deyip çıktım
Ayrıca mavi takımı çok güçsüz ayarlamış bu ayarlayan kimse derhal istifa etmesini istiyorum koordinatörün![]()
Zaten hiç küfür nedir bilmezdinAynen ya her yandığında ve o ses çıktığında küfür ediyorum. Oyun, ağzımı bozdu valla.![]()
Neyse bu hafta da kırmızı takım kazansın gelecek hafta garanti bizde