Fav10 Sanal Survivor 6. Sezon 5. Oyun

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,792
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Haftaının oyunu belli oldu:
https://fav10.net/forum/arcade/marioglidejs.14/

Son oynama tarihi: 24 Temmuz 2016 22.00

Bu hafta da kazanan takımdan 1, kaybeden takımdan 2 kişi elenecek.

Eğer bir takımdaki yarışmacı sayısı 4 veya altına düşerse takımlar birleştirilecek, geriye sadece bireysel yarışlar kalacak.

Oyunun nasıl oynandığına dair küçük bir açıklama da ekleyebilir misin acaba, ben anlayamadım çünkü. (b) @OzaN

Oyunun nasıl oynandığına dair küçük bir açıklama da ekleyebilir misin acaba, ben anlayamadım çünkü. (b) @OzaN
Mouse ile sürekli basarak Mario'yu yere düşürmemek hedef. Konuyu açalı zaten 2 dakika oldu 2-3 dakika uğraşarak her türlü oyunun amacını, nasıl oynandığını çözebilirsiniz. :D

Mouse ile sürekli basarak Mario'yu yere düşürmemek hedef. Konuyu açalı zaten 2 dakika oldu 2-3 dakika uğraşarak her türlü oyunun amacını, nasıl oynandığını çözebilirsiniz. :D
bu da çok çok sinir bozucu bir oyun ama ya admin. :D :D D: of :D

Oynanış itibariyle biraz saçma bir oyun (amacım aşağılamak değil) gibi görünüyor, ama halletmeye çalışacağız artık. :)

Son düzenleme:
Mavi takım bu hafta bastırmalıyız. :D
Hayret bu hafta oynuyorsun, daha ilk dakikalardan 347 falan yapmıştın bu Deniz mi dedim? :A

Aynen bu hafta iyi yapmalıyız, senden de destek bekliyoruz. @halukerogluFOX elinden gelenin çoğunu yapıyor zaten, ben de bir şeyler yapacağım inşallah yine. @legolas9900 ve @HeisenBerg de yine ümitli vakalarımız, bu hafta kazanmalıyız artık. :Z

Hayret bu hafta oynuyorsun, daha ilk dakikalardan 347 falan yapmıştın bu Deniz mi dedim? :A

Aynen bu hafta iyi yapmalıyız, senden de destek bekliyoruz. @halukerogluFOX elinden gelenin çoğunu yapıyor zaten, ben de bir şeyler yapacağım inşallah yine. @legolas9900 ve @HeisenBerg de yine ümitli vakalarımız, bu hafta kazanmalıyız artık. :Z
Canım 648 yaptım ayık ol :F

Oyun gerçekten çok sinir bozucu, bir türlü gidemiyoruz. Bu oyunda benden çok şey beklemeyin, yarın dinç kafayla daha iyi yapacağımı düşünüyorum. :D

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre