Canım çekti şimdi ya üff.yaaa bu oyun işkence gibi süngerin atladığı şeyler şunları anımsatıyor bana gece egce nasıl canım çekti yarın pastaneden 4-5 tane alayım bari
@xemrexxx @Yiğitt @Harunnn60
Bana yasak bu yayaaa bu oyun işkence gibi süngerin atladığı şeyler şunları anımsatıyor bana gece egce nasıl canım çekti yarın pastaneden 4-5 tane alayım bari
Ne alakayaaa bu oyun işkence gibi süngerin atladığı şeyler şunları anımsatıyor bana gece egce nasıl canım çekti yarın pastaneden 4-5 tane alayım bari
Ne alaka
Ne alaka
hahah ben süngerin atladığı o şeyleri hep buna benzetiyorum bu şartlarda oynamak çok zorBana yasak bu ya
Yoksa bende seviyorum[emoji7]
Kolesterol 250 trigleriserit 500 çıktı da ondanhahah ben süngerin atladığı o şeyleri hep buna benzetiyorum bu şartlarda oynamak çok zor
@cookies neden yasak çocukmusun sen ayoll
aaa sağlık içinse tabi dikkat et artık doktor adayısın daha dikaktli olmalısınKolesterol 250 trigleriserit 500 çıktı da ondan
Ooo baya kötü ya trigleriserit ? Yağlı yiyecekleri kes hemen.Kolesterol 250 trigleriserit 500 çıktı da ondan
Ooo baya kötü ya trigleriserit ? Yağlı yiyecekleri kes hemen.
Genç olduğu için ayakta duruyor. Eğer yaşlı olsaydı vücut 500'ü kaldıramazdı.Türkçe konuşun türkçe ileride doktor olunca trigleserit falan deseniz küfür ettiniz sanıp döverler sizi @cookies
Şampiyon yeniden karşınızda!mavi takimi esir aliyoruz
kirmizi takimimizdan kimsenin gitmesini istemiyoruz evelallah 😉
knk sen v e ben olmasak ohohohooho neyse: DSüpersin.
@legolas9900 reyiz de gelsin tam olsun, o da yetişir bize.knk sen v e ben olmasak ohohohooho neyse: D
suan liderligimi vermem ama bizim takim elemeyi yasasinda kendine gelsin biran onceŞampiyon yeniden karşınızda!
red team e darbe yaptilarliderligimi baltalamak isttiyorlar yetisin
suan liderligimi vermem ama bizim takim elemeyi yasasinda kendine gelsin biran once
Oynayın durun bakalım beni geçebilmek için Red Teamliderligimi baltalamak isttiyorlar yetisin
suan liderligimi vermem ama bizim takim elemeyi yasasinda kendine gelsin biran once
red team e darbe yaptilar
kac puan yaptin daha vakit var korkmaa baslaOynayın durun bakalım beni geçebilmek için Red Team
18307 idi sanirsam bak işte.kac puan yaptin daha vakit var korkmaa basla
o bisi degilmiss 2 puanla liderligim gitt ya simdi red teamden 1 kisi 3 luge ykselmeli iki takimdanda giden olacak ama bizden 1 kisi gitsin ben galiba oynayamayacagim ya isim cikti18307 idi sanirsam bak işte.