Görüşürüz sonucunda.Bu oyunla mı yeneceksiniz fazla uçmayın![]()
Görüşürüz sonucunda.Bu oyunla mı yeneceksiniz fazla uçmayın![]()
ben macer oyunlarında baya ustayım atari oyunu tarzı olsun yeterki böyle ilerlemeli 2.oynasıyımla 3.oldum şimdi tekrar oynayıp seni geçecemBu hafta garanti biz yeniyoruz, 2 kişiyi yollayacaksınız.![]()
Zirvedeyim ben.ben macer oyunlarında baya ustayım atari oyunu tarzı olsun yeterki böyle ilerlemeli 2.oynasıyımla 3.oldum şimdi tekrar oynayıp seni geçecem![]()
![]()
![]()
Liderliğin tadını çıkar akşama kadar Kırmızı takım mührü basacak. Tüm halkımızı büyük oyunu bozmaya çağırıyoruz
göreceğizLiderliğin tadını çıkar akşama kadar Kırmızı takım mührü basacak. Tüm halkımızı büyük oyunu bozmaya çağırıyoruz![]()
Biz buradayız, 10-5 öndeyiz.
eğer kazanırsanız kazandığınız oyunda bile eleme yapmaktan kurtulamıcaksınız hahaBiz buradayız, 10-5 öndeyiz.![]()
@vadikızı ablamız var, yollarız.eğer kazanırsanız kazandığınız oyunda bile eleme yapmaktan kurtulamıcaksınız haha![]()
Artık benim.
İlk iki çok zor, yapamazsınız.Durumu 9-6'ye çektik şimdi ilk iki için bastırmamız lazım![]()
İlk iki çok zor, yapamazsınız.
@legolas990 seni bekliyoruz.![]()
kirmizi takimimizdan kimsenin gitmesini istemiyoruz evelallah 😉mavi takimi esir aliyoruz![]()
18,305 iyi yapmışsın, ben acemi halimle 18,301 yaptım. Şimdi daha iyi oynadım, hemen bitirdim ama 18.293 de falan kalıyorum.mavi takimi esir aliyoruz
kirmizi takimimizdan kimsenin gitmesini istemiyoruz evelallah 😉
aynen cok zordu oyunun son puanlari yapildiginda ustune cikamiyoruz18,305 iyi yapmışsın, ben acemi halimle 18,301 yaptım. Şimdi daha iyi oynadım, hemen bitirdim ama 18.293 de falan kalıyorum.Nasıl yapmışsak valla.
![]()