Fav10 Sanal Survivor 6. Sezon 11. Hafta Elemesi

Kim Kalsın? (Tüm yarışmacılar oy kullanabilir)

• MayısKralı

Oy: 4 33.3%
  • Harunnn60

Oy: 8 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Aman sen de hiç bir şey beğenmiyorsun, ben de emir kuluyum herhalde.

Konuyu okusaydın hiç böyle bir zorluk yaşamazdın, boşuna konu hazırlamıyorum herhalde. Okuyaydın.
ayy hadi beni geç çocuk rakibine o kalsın demiş o ne olucak centilmenlik ödülü istiyoıruz haruna

aaa vlla ben oyladıktan sonra okudum

Yok maalesef bir

Elenmeyeceğimi düşünüyorum

@Harunnn60 kalsın dedim oyunu oynamayı bile unutuyor bize beleşten rakip işte ne güzel

Valla kurallar muhteşem, sorunlu olan sensin. Gelecek etkinliklerde sorun çıkaran bir yarışmacıdan kurtulmak işime gelir.

Valla kurallar muhteşem, sorunlu olan sensin. Gelecek etkinliklerde sorun çıkaran bir yarışmacıdan kurtulmak işime gelir.
vlla senin takımın dısında kimsenin kurallarını sevdiği falan yok mavi takım adına konusuyorum ben aslında çok rahatsısız senden

İyi oynarsan elenmezsin, bu hafta birinci olsaydın 10 puanı kapmıştın mesela.
final puanı alamıyorum ayoll ama alt sıralarda hiç yer almadım final puanlarının biraz alt kısımlarında rahat yerlerde oluyorum hep gerçi son 2 kalmam sayı azalana kadar ama sonrasını bilmiyorum

Haftaya @denizz19 bey veya @Yiğitt bey amca elenicek.
Güven : +%100 + DarkLeqenD

Görüyoruz ki @OzaN bey biz kırmızı takıma karşı darbe yapıyor ama bilmiyor ki biz daha büyük planların peşindeyiz.bundan mütevellit Final puanı kuralı nın değişmesini istiyoruz

Son düzenleme:
konuş işte cnm bana senden başka herkes memnun kuralalrımdan diyor

@OzaN geçen senelerde bu oyunun devam versiyonlarını oynamıştık. Bu oyun iyiymiş buradan devam edelim bence

Sonra ütü oyunu, yemek yapma oyunları gibi basit oyunlar da eklenirse iyi olur

Mavi takım *** ? 404 not found ?

İşin içinde sen varsan ''güven'' yoktur canımcımcım.

Biz daha 1-2 hafta daha buradayız inşallah, ben 13. haftadan korkuyorum.
Sen kendi haline yan bence.