Fav10 Sanal Survivor 6. Sezon 10. Oyun

Amaç ne neye göre taş atıyoruz anlamadım anlat. :A

Ben seni birinci sanıyordum değilmişsin boşa sorduk. :A
hahah ayy nebileyim daha önce kumarmı oynadım :F ama şans işiymiş diye duyardım buda öyle sanırım şansına güvenip oynuyorsun galiba ve inş günah sayılmaz sayılırsada günahı @OzaN boynuna olsun :A :A :A

bir açıklama eklenebilir en azından ayoll şöyle oynayın diye en azından bu oyuna gerekli bence oynuyoruz ama ne yaptığımızı bilmeden :F :F :F
Çoğu oyunu başta ben de bilmiyorum ama 2 dakikada çözüyorum siz de çözersiniz ne var bunda. :D

Bu oyunda işte dipteki sayıların aynısından ekleme yapıyorsunuz en sonda 3 varsa oraya bir tarafı 3 olan taş ekleyebiliyorsunuz. Elinizdeki tüm taşlar bitince raundu kazanıyorsunuz. Bir de atabilecek taşınız yoksa taş çekiyorsunuz. Bitti. :)

Ya bende bu kadar yüksek puanları görünce bi ben mi anlamadım şunu sorun bende mi acaba diyordum. Meğerse herkes sallıyormuş :A

sen çok anlamışsın bravo şans çok açıklayıcı oldu :A :A :A
Diyelim ki sen en başta 6-6 attın karşıdakinin de 6 atması lazım attı diyelim 6-1 mesela :A sonra ne oldu 6 herhangi bi 6 nın yanına geldi noldu? :A 6-6-6-1 oldu senin neli bişey atman lazım ? :A 6 veya 1li :A 1-3 attın diyelim :A noldu ? :A 6-6-6-1-1-3 onun ne atması lazım ? bunuda sen cevapla gari :A :F

Ya bende bu kadar yüksek puanları görünce bi ben mi anlamadım şunu sorun bende mi acaba diyordum. Meğerse herkes sallıyormuş :A
Anlayınca değişen bişey olmuyor salla geç şans işi :A

Diyelim ki sen en başta 6-6 attın karşıdakinin de 6 atması lazım attı diyelim 6-1 mesela :A sonra ne oldu 6 herhangi bi 6 nın yanına geldi noldu? :A 6-6-6-1 oldu senin neli bişey atman lazım ? :A 6 veya 1li :A 1-3 attın diyelim :A noldu ? :A 6-6-6-1-1-3 onun ne atması lazım ? bunuda sen cevapla gari :A :F

Anlayınca değişen bişey olmuyor salla geç şans işi :A
Çoğu oyunu başta ben de bilmiyorum ama 2 dakikada çözüyorum siz de çözersiniz ne var bunda. :D

Bu oyunda işte dipteki sayıların aynısından ekleme yapıyorsunuz en sonda 3 varsa oraya bir tarafı 3 olan taş ekleyebiliyorsunuz. Elinizdeki tüm taşlar bitince raundu kazanıyorsunuz. Bir de atabilecek taşınız yoksa taş çekiyorsunuz. Bitti. :)
aa tam ozan sayesinde biraz anlamaya baslamıstım bu darkleqnd yüzünden tekrar aklım allak bullak oldu :A :A :A