HeisenBerg
Favori Üye
Amaç ne neye göre taş atıyoruz anlamadım anlat.4,225 şuan gayet iyi gibi
Ben seni birinci sanıyordum değilmişsin boşa sorduk.
Son düzenleme:
Amaç ne neye göre taş atıyoruz anlamadım anlat.4,225 şuan gayet iyi gibi
Artık bizim takımdan değilsin Şaka şaka bende anlamadım sallaya sallaya o puanı yaptımOyunu anlayipta anlatmak isteyen olursa burdayim
hahah ayy nebileyim daha önce kumarmı oynadım ama şans işiymiş diye duyardım buda öyle sanırım şansına güvenip oynuyorsun galiba ve inş günah sayılmaz sayılırsada günahı @OzaN boynuna olsunAmaç ne neye göre taş atıyoruz anlamadım anlat.
Ben seni birinci sanıyordum değilmişsin boşa sorduk.
Oyun bedava, ne kumarıhahah ayy nebileyim daha önce kumarmı oynadım ama şans işiymiş diye duyardım buda öyle sanırım şansına güvenip oynuyorsun galiba ve inş günah sayılmaz sayılırsada günahı @OzaN boynuna olsun
kumar değilmi bu oyunda olsa günahı varsada senin boynuna olsunOyun bedava, ne kumarı
Kumar olması için para vs bir şey yatırıp daha fazlasını kazanmayı amaçlaman lazım.kumar değilmi bu oyunda olsa günahı varsada senin boynuna olsun
hahah takılıyorum cnm ama oyun seçimlerin malesef berbat oyundan keyif almamızı bırak ne oynadığımızı anlayamıyoruz bile oyunun amacını yaniKumar olması için para vs bir şey yatırıp daha fazlasını kazanmayı amaçlaman lazım.
Sorun sizde klasik domino oyunu. Bunu öğrenmemek ayıp, öğrenmenizi sağlıyorum işte.hahah takılıyorum cnm ama oyun seçimlerin malesef berbat oyundan keyif almamızı bırak ne oynadığımızı anlayamıyoruz bile oyunun amacını yani
Sorun sizde klasik domino oyunu. Bunu öğrenmemek ayıp, öğrenmenizi sağlıyorum işte.
@Çiğdem- e katılıyorum son 3-4 haftadır oyunlar ciddi anlamda berbat
bir açıklama eklenebilir en azından ayoll şöyle oynayın diye en azından bu oyuna gerekli bence oynuyoruz ama ne yaptığımızı bilmedenSorun sizde klasik domino oyunu. Bunu öğrenmemek ayıp, öğrenmenizi sağlıyorum işte.
Anlamadınız mı amacı ciddenbir açıklama eklenebilir en azından ayoll şöyle oynayın diye en azından bu oyuna gerekli bence oynuyoruz ama ne yaptığımızı bilmeden
Çoğu oyunu başta ben de bilmiyorum ama 2 dakikada çözüyorum siz de çözersiniz ne var bunda.bir açıklama eklenebilir en azından ayoll şöyle oynayın diye en azından bu oyuna gerekli bence oynuyoruz ama ne yaptığımızı bilmeden
sen çok anlamışsın bravo şans çok açıklayıcı olduAnlamadınız mı amacı cidden
Diyelim ki sen en başta 6-6 attın karşıdakinin de 6 atması lazım attı diyelim 6-1 mesela sonra ne oldu 6 herhangi bi 6 nın yanına geldi noldu? 6-6-6-1 oldu senin neli bişey atman lazım ? 6 veya 1li 1-3 attın diyelim noldu ? 6-6-6-1-1-3 onun ne atması lazım ? bunuda sen cevapla garisen çok anlamışsın bravo şans çok açıklayıcı oldu
Anlayınca değişen bişey olmuyor salla geç şans işiYa bende bu kadar yüksek puanları görünce bi ben mi anlamadım şunu sorun bende mi acaba diyordum. Meğerse herkes sallıyormuş
Diyelim ki sen en başta 6-6 attın karşıdakinin de 6 atması lazım attı diyelim 6-1 mesela sonra ne oldu 6 herhangi bi 6 nın yanına geldi noldu? 6-6-6-1 oldu senin neli bişey atman lazım ? 6 veya 1li 1-3 attın diyelim noldu ? 6-6-6-1-1-3 onun ne atması lazım ? bunuda sen cevapla gari
Anlayınca değişen bişey olmuyor salla geç şans işi
Çoğu oyunu başta ben de bilmiyorum ama 2 dakikada çözüyorum siz de çözersiniz ne var bunda.
Bu oyunda işte dipteki sayıların aynısından ekleme yapıyorsunuz en sonda 3 varsa oraya bir tarafı 3 olan taş ekleyebiliyorsunuz. Elinizdeki tüm taşlar bitince raundu kazanıyorsunuz. Bir de atabilecek taşınız yoksa taş çekiyorsunuz. Bitti.
aa tam ozan sayesinde biraz anlamaya baslamıstım bu darkleqnd yüzünden tekrar aklım allak bullak olduYa bende bu kadar yüksek puanları görünce bi ben mi anlamadım şunu sorun bende mi acaba diyordum. Meğerse herkes sallıyormuş